Vip Survivor

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.204
Поени од реакции
25.394
^Мислиш нашата беше? Мене повеќе ми заличи на таа Ава од истото племе кај што е нашата. Башка нашата во депресија е падната, така да мислам дека не би се замарала да се тепа со некој.. и мислам дека племето на утрешната борба ќе ги исклучат неа и уште едно девојче (по моја претпоставка Алекс, бидејќи Станија е пофизички спремна за таков вид на борба). Плус Ава мора да учествува на утрешната борба, зашто минатата борба која беше за имунитет она беше одбрана да не учествува (поради болки во желудникот). Така да повеќе ми иде да е тоа Ава, отколку нашата. :)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.772
А не ли беше тоа дел од играта? Не верувам да се степале ќе ги дисквалификуваат... o_O

Член од
20 февруари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
73
^Мислиш нашата беше? Мене повеќе ми заличи на таа Ава од истото племе кај што е нашата. Башка нашата во депресија е падната, така да мислам дека не би се замарала да се тепа со некој.. и мислам дека племето на утрешната борба ќе ги исклучат неа и уште едно девојче (по моја претпоставка Алекс, бидејќи станија е пофизички спремна за таков вид на борба). Плус Ава мора да учествува на утрешната борба, зашто минатата борба која беше за имунитет она беше одбрана да не учествува (поради болки во желудникот). Така да повеќе ми иде да е тоа Ава, отколку нашата. :)
И во весниците пишуваше дека нашата кје се степа со Станија , и ова ни најмалку не ми личеше на борба бидејки како што кажа едната дека играта била логичка а можда и грешам али тој Владимир се шокира..

S

Stivie G

Гостин
^Мислиш нашата беше? Мене повеќе ми заличи на таа Ава од истото племе кај што е нашата. Башка нашата во депресија е падната, така да мислам дека не би се замарала да се тепа со некој.. и мислам дека племето на утрешната борба ќе ги исклучат неа и уште едно девојче (по моја претпоставка Алекс, бидејќи станија е пофизички спремна за таков вид на борба). Плус Ава мора да учествува на утрешната борба, зашто минатата борба која беше за имунитет она беше одбрана да не учествува (поради болки во желудникот). Така да повеќе ми иде да е тоа Ава, отколку нашата. :)
Според правилата од претходните изданија на Сурвајвр во ваквите игри се борат машко против машко, женско против женско колку шо се сеќавам, така да ќе треба и едно машко да паузира.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.204
Поени од реакции
25.394
И во весниците пишуваше дека нашата кје се степа со Станија , и ова ни најмалку не ми личеше на борба бидејки како што кажа едната дека играта била логичка а можда и грешам али тој Владимир се шокира..
Весниците може да пишуваат било што, и да се степала нашата со Станија, нема да биде тоа на утрешната борба зашто се од исто племе. Ако се степале, се степале сигурно во кампот. А за второто Ава не кажа дека играта била логичка, туку она посакувала играта да биде логичка, ама мислам дека играта ќе биде физичка според тоа што можев да видам.

Според правилата од претходните изданија на Сурвајвр во ваквите игри се борат машко против машко, женско против женско колку шо се сеќавам, така да ќе треба и едно машко да паузира.
Е за ова незнаев. Во тој случај може да е нашата една од тие што се тепа. Ма да како што кажав, мислам дека племете утре ќе ја изгласа неа да паузира (бидејќи веќе ги имаат изгласано Алекс и Ава да не се борат).

Член од
20 февруари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
73
Весниците може да пишуваат било што, и да се степала нашата со Станија, нема да биде тоа на утрешната борба зашто се од исто племе. Ако се степале, се степале сигурно во кампот. А за второто Ава не кажа дека играта била логичка, туку она посакувала играта да биде логичка, ама мислам дека играта ќе биде физичка според тоа што можев да видам.

Е за ова незнаев. Во тој случај може да е нашата една од тие што се тепа. Ма да како што кажав, мислам дека племете утре ќе ја изгласа неа да паузира (бидејќи веќе ги имаат изгласано Алекс и Ава да не се борат).
Читам и по други форуми,и они го мислат истото дека било тепачка барем така наликуваше а можеби е сосема извадено од контекст ќе видиме утре.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.772
Еве ви после 2:53, Станија и таа плавата се замаваа нашата гледа од позади. :D

Ф

Фил Ајви

Гостин

Јелена и Станија, се е ова дел од игра.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Според весниците минатата година Тони Зен требаше да го касне змија и да се откаже ама стигна во финале.
Дешавката е на борба и јасно се гледа тоа ...поготово заради други што следат од страна.
Не кажа дека играта била логичка туку дека сака играта да биде логичка.

п.с Онаа Миа какво ѓубре испадна ... Уште Невен да го избацат и ќе може на раат да се гледа.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Лелел јелена одвај ја прими миа кога оваа дојде на островот на исфрлените :D инаку миа ја исфрлија што им кажува во фаца, и на глас го кажува тоа што го мисли.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ау ау ау, абе ептен журки било на племенскиов совет, се си дале по капата :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
вчера седев на гости цел ноќ и се запивме така со друштво и пуштивме те-ве додека игравме мрежно heroes of might and magic 3 и гледам оваа емисија ја имаше па погледав малце од време на време, и мислам дека тој наш жаре е најбољи после онаа нашата што плачеше :) закон... се пријавуваш на преживњавање и плачеш што викате вие “трола“ по емисијата :)
треба одма да ја прогласат за победник!

Kajgana Shop

На врв Bottom