Vip Survivor

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Дали Кристина го најде тајниот имунитет?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Аман бе оваа Накова кога ќе си оди?
Читав по интернет дека се степала со некоја таму, и ја дисквалификувале, а дали е точно незнам. :confused:

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
а клучот пред нос и беше :pos:
Точно, глупа е како крава. Ја приметив одма кога почна првата епизода, по поделбите, јадничката не знаеше кај треба да прејде во кое племе, мораше онаа водителката да и објасни кај да иде. Јас разбирам некој да се откаже после 5-6 саати, а оваа почна, најде еден клуч, појде по другиот и не умее да гледа малку поопширно, само се откажа и не бараше никаде повеќе.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.204
Поени од реакции
25.394
Имаше епизода во петокот? И ако имаше ќе може некој да ми остави линк од YouTube да ја изгледам.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Имаше епизода во петокот? И ако имаше ќе може некој да ми остави линк од YouTube да ја изгледам.
Нема во петок, од понеделник до четврток (пон. борба за имунитет, вто. борба за награда, сре. борба за дупли или црн глас, чет. гласање на племенси совет) а во недела враќање во цивилизација.

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Или сега на прва во 21:10.
Кај мене на кабелската штом ќе почне на прва српска одма ја исклучуваат програмата за само и само на сител да гледаме - ова е очајно и нервира.. дури и емисиите поврзано со survivor што ги даваат на прва одма cut и прават.. сепак гледам на сител :(

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Кај мене на кабелската штом ќе почне на прва српска одма ја исклучуваат програмата за само и само на сител да гледаме - ова е очајно и нервира.. дури и емисиите поврзано со survivor што ги даваат на прва одма cut и прават.. сепак гледам на сител :(
прати го каналот, редовно ги става сите

M

Moon Child

Гостин
Онаа со машката фризура ептен ми гази на нерв. Многу е одвратна:sick: И онаа Кристина кога зборува ептен се прчи. Таа што е избрканата со Миа на островот ми е закон :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Жаре:cuc:
Како и го спопика на Станија со тоа за Плејбој, алал ти вера.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Баш убаво што излезе овцава Станија, епа беше премногу одвратна(ме потсети на минатиот Преживеан, како Гоца кога кроеше планови), ем со однесување, ем во глава е како Сека Алексиќ:pos: , за тело немам зборови, мерак.

Kajgana Shop

На врв Bottom