Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Мене оваа Ава ми е преглупа некако.. Неможам да ја трпам, ама вчера сакав Станија да испадне.. Ауу таа па неможе да се затне.. Само дрдори, се она знае, сите збрки од неа настанаа..

Иначе, оваа Јелена, на почеток ептен ме нервираше, ама сеа ми стана некако интересна :)

Radovan Stošić i Aleksandra Nakova vodili ljubav nakon što su izbačeni iz plemena u „Survajveru“

http://www.kurir-info.rs/stars/raso-i-aleks-imali-seks-na-ostrvu-196890.php
Де бре, нема шанса Радован да го исфрлат.. Освен ако не се направи некоја сплетка со трансферите од едно во друго племе.. Ете наредната емисија, како што видов Невен и Мартина беа во Борука, а Огњен се гушкаше со тој Никола.. Па ваљда ќе има некој трејд :D

Што плеснал толку Жаре де, сите го фалите а никој не кажа што се десило.

Жаре мајсторе:D

6iqkaw.jpg

Па јас сум поголем ви ај пи од овие, нз као ги бирале. Како и да е има добри спремни момци избрано нарочито у Борука, ќе ги биде. А што се тиче нашиве, Александра е мороина невидена, а Жаре некако неможе да ги праи форите ко у емисија шо ги има, тука сите се млади го стискаат годините. Коа збори неќам да го слушам глупости тресе се срамам попут него. И некако коа мислам на сурвивор мислам на борби и натпревар, а сезонава само нешо интриги и безвезе муабети ти ми рече , јас ти реков.​

Оваа на сликиве до утре да ме оставеше немаше да речам дека е Станија.....

Оваа на сликиве до утре да ме оставеше немаше да речам дека е Станија.....

Не си прв, и јас како да гледам две личности со шминка, и без шминка се гледа колку е некој убав/а :D

Себастијан и Огњен со Невен и Мартина ќе се сменат денеска изгледа...е сега Борука наеба лошо.:)

Колку ќе беше изгубена александра да не беше со жаре во племе да и кажува што да прави,како татко и е. хах

Ја мислам дека оној Невен ќе изеде ќотек од Милан, ионака нема намера ништо да работи како и Мартина, ќе има беља:pos: Јадничкава Станија ќе умре од мака што ја исфрлија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom