Vip Survivor

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Мене оваа Ава ми е преглупа некако.. Неможам да ја трпам, ама вчера сакав Станија да испадне.. Ауу таа па неможе да се затне.. Само дрдори, се она знае, сите збрки од неа настанаа..

Иначе, оваа Јелена, на почеток ептен ме нервираше, ама сеа ми стана некако интересна :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Radovan Stošić i Aleksandra Nakova vodili ljubav nakon što su izbačeni iz plemena u „Survajveru“

http://www.kurir-info.rs/stars/raso-i-aleks-imali-seks-na-ostrvu-196890.php
Де бре, нема шанса Радован да го исфрлат.. Освен ако не се направи некоја сплетка со трансферите од едно во друго племе.. Ете наредната емисија, како што видов Невен и Мартина беа во Борука, а Огњен се гушкаше со тој Никола.. Па ваљда ќе има некој трејд :D

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Што плеснал толку Жаре де, сите го фалите а никој не кажа што се десило.

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
Па јас сум поголем ви ај пи од овие, нз као ги бирале. Како и да е има добри спремни момци избрано нарочито у Борука, ќе ги биде. А што се тиче нашиве, Александра е мороина невидена, а Жаре некако неможе да ги праи форите ко у емисија шо ги има, тука сите се млади го стискаат годините. Коа збори неќам да го слушам глупости тресе се срамам попут него. И некако коа мислам на сурвивор мислам на борби и натпревар, а сезонава само нешо интриги и безвезе муабети ти ми рече , јас ти реков.​

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Оваа на сликиве до утре да ме оставеше немаше да речам дека е Станија.....

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Оваа на сликиве до утре да ме оставеше немаше да речам дека е Станија.....

Не си прв, и јас како да гледам две личности со шминка, и без шминка се гледа колку е некој убав/а :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Себастијан и Огњен со Невен и Мартина ќе се сменат денеска изгледа...е сега Борука наеба лошо.:)

P

PewDiePie

Гостин
Колку ќе беше изгубена александра да не беше со жаре во племе да и кажува што да прави,како татко и е. хах

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Ја мислам дека оној Невен ќе изеде ќотек од Милан, ионака нема намера ништо да работи како и Мартина, ќе има беља:pos: Јадничкава Станија ќе умре од мака што ја исфрлија.

Kajgana Shop

На врв Bottom