Да да.. ЖАРЕ ја УНИШТИ !Станија излегла?
Има некаде видео од племенскиот совет?
па очигледно беше дека една од Ава или Алекс сигурно ќе ја ебе со гласањето, тоа беше единствениот начин да се решат СИГУРНО од неа а не со нерешено да се бори, Станија претпоставувм мислеше дека Алекс не гласаше за Милан па затоа и ја фрли клетвата... како и да е Јелена ќе и ебе матер кога ќе отиде кај неаАбе ај Жаре шо ја уништи Станија, ја уништи. Ама па Ава ама ги заеба женскиве во врска со договоров да гласаат за Милан, оваа за Александра гласаше, само поради тоа Станија испадна.
Стварно бе, што такво и е на таа да не боледува од некој благ ретард аман еј, меша србско македонски врска да се немало ццц, два реда муабет нема напраено аласни во овие десет дена.Јас сеуште се смејам на нашава александра кога пишувашер за кого ќе гласа, сите кажаа по некој збор сама нашава го склопи листот и направи чудна смешна гримаса
Лелел пемпере ја напраија за оризот, и тоа со плејбојот беше врв, и на Александра што се изнакажа у фаца, вика неможеш да дојдеш у Срвајвор и да се бараш себе си 7 дена, замисли вика сеа ја да паднам у криза и да се барам у наредните 47 дена и да ме ранат со кашички, и овие сите у Жаре гледаат леле ќе паднеф од кревет искрено до болка! Кеиф ипол ми напраи! бравос! Така шмизли едни наконтени а памет ни зрно..
Многу убаво објаснување што е тоа старлета, само не може на деца да им се објасниСтварно бе, што такво и е на таа да не боледува од некој благ ретард аман еј, меша србско македонски врска да се немало ццц, два реда муабет нема напраено аласни во овие десет дена.
Знаете дека јас завчера дознав дека Ава била старлета, па уште децава ме прашуваат што е тоа оф боже... , па се чудам што така збори и што уста има, не и лесно, при толку мужи она сува и загорена.
Жаре изрегаира исто како што би реагирал и јас, ма потполни исто би се изнервирал сите работат а овие плејбој зајачициве не се свесни каде дошле, и затоа и на александра и на станија убаво им го плесна во фаца.
--- надополнето: 30 март 2012 во 15:55 ---
Многу убаво објаснување што е тоа старлета, само не може на деца да им се објасни
http://vukajlija.com/starleta[/quote]
Што ќе им објасниш прво викам тоа е филм за возрасни, е какое то хорор.... аааа викам така нешто слично