Vip Survivor

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Жал ми е за Станија, некако најинтересна ми беше а и најзгодна :D. А Жаре морам да признаам дека сам ја исфрли со муабетите :D

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Лани беа поснаодливи, ова сега се ретардирани, одма после првиот предизвик се откажуваат. Баш се сеќавам Бојана 2 пати го најде имунитетот, еднаш Катарина, овде се сите некако мутави и башка мрзеливи се женскиве ептен. Не сум гледал порано, само лани што гледав, јако им беше она праќање на пуст остров а другите не знаеја дека се таму. Сега и да не им кажаа, ќе знаеја дека се таму. Веројатно ќе има доста изненадувања, прееска во снимките од следната епизода ги видов заедно Невен и Александра, дали се случи некое соединување на племиња не знам.

Измена: Аман бе, и овде ли ќе ја слушам излези момче(сега баш во без цензура), уф, ми се гади.

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Станија излегла? :eek:

Има некаде видео од племенскиот совет?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе ај Жаре шо ја уништи Станија, ја уништи. Ама па Ава ама ги заеба женскиве во врска со договоров да гласаат за Милан, оваа за Александра гласаше, само поради тоа Станија испадна.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Милан е досадна и безлична личност... море мрш надвор да не те гледам глупачо една искомлексирана, можеше комотно да си ја лади бидејќи не беше загрозена ама поради устата до колена си извади карта за островот на отфрлените кретен глуп. Фаците на Огњен и Себастијан кога моронов од плејбој зајачица велеше дека и таа работи исто како машките беа прајслес. Изјава на месецот (Александра): машките се многу попаметни од нас... YOU DON'T SAY?!?! Жаре јес да има моменти кога се фура и изиграва селски мангуп ама секоја чест за она што го зборува кога е сериозен... поштено и го спопика цел. Како и да е од следната епизода ќе се сменат по два члена очигледно е тоа од привјуто така да ќе биде малку чудно ама ќе се навикнеме.

Абе ај Жаре шо ја уништи Станија, ја уништи. Ама па Ава ама ги заеба женскиве во врска со договоров да гласаат за Милан, оваа за Александра гласаше, само поради тоа Станија испадна.
па очигледно беше дека една од Ава или Алекс сигурно ќе ја ебе со гласањето, тоа беше единствениот начин да се решат СИГУРНО од неа а не со нерешено да се бори, Станија претпоставувм мислеше дека Алекс не гласаше за Милан па затоа и ја фрли клетвата... како и да е Јелена ќе и ебе матер кога ќе отиде кај неа :pos:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Драго ми е што испадна Станија,но таа воопшто не била во предвид за испаѓање пред советот.Фактички самата се исфрли со кавгата со машкиот дел од племето.Не знам дали приметивте дека во еден момент во текот на расправијата машките се погледнаа во очи а Огњен им даде некаков знак т.е. да гласаат за Станија
Жените не само што не се добро подготвени за борбите туку и се приглупи и не знаат да играат.Сржта на сурвајвер е добра тактика.

Жаре :cuc:

P

PewDiePie

Гостин
Која диверзија ја направи овој Жаре,Александра веќе пратена дома што се вика,овој Станија ја испрати,ја сврти 2-1 :pos:

Фала Богу македонски си зборуваа аман.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Браво за Жаре, ми направи услуга.

п.с Дај бе што сакате да ве частам, што испадна оваа?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.864
Поени од реакции
20.417
Лелел пемпере ја напраија за оризот, и тоа со плејбојот беше врв, и на Александра што се изнакажа у фаца, вика неможеш да дојдеш у Срвајвор и да се бараш себе си 7 дена, замисли вика сеа ја да паднам у криза и да се барам у наредните 47 дена и да ме ранат со кашички, и овие сите у Жаре гледаат леле ќе паднеф од кревет искрено до болка! Кеиф ипол ми напраи! бравос! Така шмизли едни наконтени а памет ни зрно..

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Јас сеуште се смејам на нашава александра кога пишувашер за кого ќе гласа, сите кажаа по некој збор сама нашава го склопи листот и направи чудна смешна гримаса :pos:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.864
Поени од реакции
20.417
Јас сеуште се смејам на нашава александра кога пишувашер за кого ќе гласа, сите кажаа по некој збор сама нашава го склопи листот и направи чудна смешна гримаса :pos:
Стварно бе, што такво и е на таа да не боледува од некој благ ретард аман еј, меша србско македонски врска да се немало ццц, два реда муабет нема напраено аласни во овие десет дена.

Знаете дека јас завчера дознав дека Ава била старлета, па уште децава ме прашуваат што е тоа оф боже... :tapp:, па се чудам што така збори и што уста има, не и лесно, при толку мужи она сува и загорена.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Лелел пемпере ја напраија за оризот, и тоа со плејбојот беше врв, и на Александра што се изнакажа у фаца, вика неможеш да дојдеш у Срвајвор и да се бараш себе си 7 дена, замисли вика сеа ја да паднам у криза и да се барам у наредните 47 дена и да ме ранат со кашички, и овие сите у Жаре гледаат леле ќе паднеф од кревет искрено до болка! Кеиф ипол ми напраи! бравос! Така шмизли едни наконтени а памет ни зрно..

Жаре изрегаира исто како што би реагирал и јас, ма потполни исто би се изнервирал сите работат а овие плејбој зајачициве не се свесни каде дошле, и затоа и на александра и на станија убаво им го плесна во фаца.
--- надополнето: 30 март 2012 во 15:55 ---
Стварно бе, што такво и е на таа да не боледува од некој благ ретард аман еј, меша србско македонски врска да се немало ццц, два реда муабет нема напраено аласни во овие десет дена.

Знаете дека јас завчера дознав дека Ава била старлета, па уште децава ме прашуваат што е тоа оф боже... :tapp:, па се чудам што така збори и што уста има, не и лесно, при толку мужи она сува и загорена.
Многу убаво објаснување што е тоа старлета, само не може на деца да им се објасни :D

http://vukajlija.com/starleta

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.864
Поени од реакции
20.417
Жаре изрегаира исто како што би реагирал и јас, ма потполни исто би се изнервирал сите работат а овие плејбој зајачициве не се свесни каде дошле, и затоа и на александра и на станија убаво им го плесна во фаца.
--- надополнето: 30 март 2012 во 15:55 ---

Многу убаво објаснување што е тоа старлета, само не може на деца да им се објасни :D

http://vukajlija.com/starleta[/quote]

Што ќе им објасниш прво викам тоа е филм за возрасни, е какое то хорор.... аааа викам така нешто слично :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom