Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
У ПМ И ВРЕМЕ И СЕ!

Кај нас времето е заникаде, грми, врне ненормално.... Нема ни Сител ни ништо на ТВ.. Најинтересната епизода бе ееееееееееејјјјјјјјјјјјј :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Па не ли сваќате дека ова сега што иде на сител е Survivor,каде Велија е главна улога.Еве го сега со неговото племе тргна на напуштеното место наречено Шутка.А Ивона ќе го заменува водителот Андрија.А се разбира латас е режисерот.

У ПМ И ВРЕМЕ И СЕ!

Кај нас времето е заникаде, грми, врне ненормално.... Нема ни Сител ни ништо на ТВ.. Најинтересната епизода бе ееееееееееејјјјјјјјјјјјј :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Уживај, и онака има вести не пропушташ нишо!

Попрво оној на ЈуТуб ќе ја аплоудира епизодата неголи што Сител ќе пуштат Срвајвер.

У ПМ И ВРЕМЕ И СЕ!

ја тука си гледам,тв не ни палам
http://web.maxtv.mk/index.aspx

лелеее гости повикале абре дајте вамо да видиме кој ке лети....

Ебате шупаците ебате, го надрвија со Велија... Одете испушете му го во ќелија само пуштете срвајвр ебате коњите... :tapp::pishtoldz:violent1:

Нека одат у пм и А1 и Сител :nerv::nerv::nerv:

Кое време од прилика праи аплоуд дечкото, знаеш?

Некогаш му се потребни само 20 минути после завршувањето на Срвајвер на ТВ а некогаш следното утро ги аплоудира. Сеа за сеа сеуште нема ништо на неговиот канал.

Ја има на survivor.sr (фала @badijala ;)) ама отварање мало сутра. Едвај успеав со операта, со мозила неќеше ни под разно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom