ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Зошто на Сител најавуваат VIP Survivor Special???
Дека вондрендни вести ќе има... се збуниле.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто на Сител најавуваат VIP Survivor Special???
Тешко...ако Бојана се реши за еден од своите тогаш Андреј и Александра можат да летнат...ама ќе видимеГадна епизода маму и ебам, таа Александра исплука водата, се згадив!
Незнам зашто али мислам дека утре на племенскиот ќе испадне еден член од бившо Баханди и еден член од бившо Касуко според мене Гоца или Марко од Баханди и Александра од Касуко.
Слика од денешната
Бојана вчера рече дека ќе гласа за Александра, а исто и Кача и Јелена. Е сега другиве да гласаат за Андреј таман по 3 гласа и ќе летаат и двајцата
да да сега баш ке го пишев тоа работата е само Бојана да сака да гласа за Александра
Ај Никола од Волково нека пише краток опис на епизодата,не ќе можам да ја гледам вечер.
Ај Никола од Волково нека пише краток опис на епизодата,не ќе можам да ја гледам вечер.
Никој не освои црн глас ни дупли глас, вртеа како рулет а во тие кутиичките имаше убави јадења и гнасни, на едниот му се паѓа убаво а на другиот гадно. Во финалето беа Александра и Бојана и имаше шпагети со бубашваби (така нешто) и Бојана не сакаше ни да се доближи а Александра проба ама го изповрати. That's it
Мислам дека Давор ја бараше денешната епизода ако му беше за вчерашната може да ја гледа на нет :smir:
Пишал ’’не ќе можам да ја гледам вечер.’’ така да ...![]()