- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Со кој потег?
Па на наредната битка Никола и Бојана ќе се вратат кај ретардираните на чело со Андреј,а Гоца во Баханди што значи дека вчера Баханди изгубиле еден свој член а не Касуко.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со кој потег?
Зошто би се вратила ? Ако е така тогаш ќе испадне дека сите промени биле само колку да испадне Марко,што во никој случај не е фер плеј.

Ја има најавата за следната епизода Гоца ја враќаат во Баханди., Како што реков најдоа тотално нефер начин да го ослабнат Баханди а Касуко да добие нешто плус![]()
:uvo:
цццццц какви куртони ејјјјјјјј:uvo:
Не да се куртони, и плус не е веќе фер плеј ова, Тони ќе остане буквално сам со жените да се бори против Касуко ( Милош и Кнез не ги сметам за некои јаки натпреварувачи).
@@@@@@@Ма сам ќе ги отвори бе,се да им ебам србишта гадни покварена продукција не може преку фер плеј да ги намалат Баханди па ај вака !@@@@@@@
Па на наредната битка Никола и Бојана ќе се вратат кај ретардираните на чело со Андреј,а Гоца во Баханди што значи дека вчера Баханди изгубиле еден свој член а не Касуко.