- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Со кој потег?
Па на наредната битка Никола и Бојана ќе се вратат кај ретардираните на чело со Андреј,а Гоца во Баханди што значи дека вчера Баханди изгубиле еден свој член а не Касуко.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со кој потег?
Зошто би се вратила ? Ако е така тогаш ќе испадне дека сите промени биле само колку да испадне Марко,што во никој случај не е фер плеј.
Ја има најавата за следната епизода Гоца ја враќаат во Баханди., Како што реков најдоа тотално нефер начин да го ослабнат Баханди а Касуко да добие нешто плус![]()
цццццц какви куртони ејјјјјјјј:uvo:
Не да се куртони, и плус не е веќе фер плеј ова, Тони ќе остане буквално сам со жените да се бори против Касуко ( Милош и Кнез не ги сметам за некои јаки натпреварувачи).
Ма сам ќе ги отвори бе,се да им ебам србишта гадни покварена продукција не може преку фер плеј да ги намалат Баханди па ај вака !@@@@@@@
Па на наредната битка Никола и Бојана ќе се вратат кај ретардираните на чело со Андреј,а Гоца во Баханди што значи дека вчера Баханди изгубиле еден свој член а не Касуко.