Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Милан, ги освои сите награди денес :) Инаку утре ќе биде мртва трка за победа, или Гоца и Марко, или компанијата ќе победи.

Како не му беше гад на Милан да брка во тие садови,гррррр се згрозив :S
Леле кој кеиф на Весна кога ги виде цигарите :pos:
ја касно фатив не го видов тоа
и коа заврши си викам зар натпревар немаше? криво ми е ама ај утре ќе гледам на јутјуб

Како не му беше гад на Милан да брка во тие садови,гррррр се згрозив :S
Леле кој кеиф на Весна кога ги виде цигарите :pos:

Што беше толку гадно ? кутија со земја и црвци, една со кокошки, друга со жаби и уште една со отпадоци од месо ..

Што беше толку гадно ? кутија со земја и црвци, една со кокошки, друга со жаби и уште една со отпадоци од месо ..

Можеби од страна не изгледа гадно но јас се гадам од црвци,ама да си таму дали ке имаш исто мислење не знам.

Можеби од страна не изгледа гадно но јас се гадам од црвци,ама да си таму дали ке имаш исто мислење не знам.

Баш да си таму за јадење да земеш во многу погадни работи ќе ја ставиш а не во ова ..

--- надополнето ---

Баш да си таму за јадење да земеш во многу погадни работи ќе ја ставиш а не во ова ..

Зошто овие Касуко толку лечат комплекси со Баханди аман .... не можам да ги гледам толку се никакви оваа Александра толку ми е антипатична а и грозна аууу страшно....инаку Бојана и Никола ми идат на нерви незнам зошто ама Никола се мисли некој бог знае колку јак силен а видовме до сега дека не е баш....денес ке биде интересно уфф Гоца немоше да се помири со тоа што е загрозена а мислам дека она ке е денес нзнам зошто ама мислам дека Марко ке победи денес за личен имунитет (дупли црни глас шои да е)

абе беше гадно ама ти негледаш у нутра што фаќаш и нема да ти е многу гадно ,ама најако кога го извади клучот сосве жабата

Се беше гадно, само втората кутија со кокошките не беше :)

1. случај : Доколку Марко или Гоца освојат црн или дупли глас тогаш ке биде нерешено 2:2 или 3:3. Следува втор круг на гласање во кој не гласаат тие што имаат еднаков број гласови. Да претпоставиме дека тоа се Марко и Андреј. Значи во вториот круг ке гласаат Гоца, Един и Александра, но дуплиот или црниот глас не важат. 2:1 ќе биде со што Гоца или Марко ќе бидат исфрлени зависно од тоа за кого ќе гласаат другиве тројца во првиот круг.
2. случај : Доколку Марко или Гоца освојат личен имунитет ќе си оди тој што го нема.

Заклучок : Денес си иде или Марко или Гоца.

Иначе колку што се сеќавам вакви беа правилата во претходните серијали доколку не е нешто сменето ваков ке биде епилогот.

Се надевам дека разрешив некои дилеми xD И однапред извинете ако сум погрешил во нешто.

Моментално највеќе ме нервира копилено Един,штета што Марко се пакува денес.

Моментално највеќе ме нервира копилено Един,штета што Марко се пакува денес.

Некако многу сите ми изгледате сигурни дека Марко ке испадне,да не се случи изненадување :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom