Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
У стилот на Тони Зен шоуво го има мојот РЕСПЕКАТ..:) Природа, животни, нема цивилизација, снајди се па живеј... е тоа се гледа. А не глумење лудило пред камера.

У стилот на Тони Зен шоуво го има мојот РЕСПЕКАТ..:) Природа, животни, нема цивилизација, снајди се па живеј... е тоа се гледа. А не глумење лудило пред камера.

А мислиш дека знаеш како се снима шоуво и дека нема претходно сценарио, а она што го даваат на тв е снимено само како маска? :toe:

А мислиш дека знаеш како се снима шоуво и дека нема претходно сценарио, а она што го даваат на тв е снимено само како маска? :toe:

Ако ако и да има, пак ми е поегзотично за гледање, него затворени луѓе во една куќа..:)

Мислам дека е подобро да се гледа ова шоу, барем е првокласна камерата и пореални приказните, а тематиката иста :)
Овој тип е ептен хард кор...секоја чест за храброста што ја има..:)

Овој тип е ептен хард кор...секоја чест за храброста што ја има..:)
А и за него,од кај знајш дали во ранците на камерманите нема храна или има?Што ако кога ќе ги исклучат камерите,ќе си се најадат поштено.....Тоа никој не гогледа....а сето друго што се прикажува од подхвати,пливање,кашување,слеквење гол на -30,јадење црви....Секоја му чест!:)

Nikola Rokvic e pobednikot obelodeneto e i site znaat

Како може да се знае? Зар не одлучува на крај народот преку гласање? Не сум гледал до сега срвајвр така да не сум баш упатен,ама која би била целта да даваат шоу во кое уште од напред е решен победникот?

Како може да се знае? Зар не одлучува на крај народот преку гласање? Не сум гледал до сега срвајвр така да не сум баш упатен,ама која би била целта да даваат шоу во кое уште од напред е решен победникот?

Абе шоуто е завршено веќе, затоа се знае победникот.

А инаку знам дека секоја година има намештајки, и учесниците таму одлучуваат кој ќе испадне со гласање.

Ќе го гледам сигурно,не се пропушта ова..башка и нашиот Тони е тука мора да се гледа..Фаворити Јелена Мркиќ и Тони Зен :)

Какви женски имаааа....не се пропушта.Инаку ќе го гледам таму после 12-3 -от ден,пред тоа неможам :(

--- надополнето ---

А и за него,од кај знајш дали во ранците на камерманите нема храна или има?Што ако кога ќе ги исклучат камерите,ќе си се најадат поштено.....Тоа никој не гогледа....а сето друго што се прикажува од подхвати,пливање,кашување,слеквење гол на -30,јадење црви....Секоја му чест!:)
Мафио, не гледаш ли за 40 дена колку слабеат? Ептен се коски и кожа. Знам дека и инфузии им пуштаат, а и тоа еднаш го даваа, кога им дојде доктор. За гладувањето сум сигурна. А гледам дека се цели небањати, кога се бањаа по 5 пати ставаа шампон за да направат пена:)
Инаку, ова ми е омилено шоу. Други реални шоуа не гледам.

Кога почнува ?

Инаку прекинете со тоа дека се знае победникот, така и лани викавте па на крај сосем друг испадна ..

Почнува во Петок 22:00 часот на PRVA srpska televizija (незнам тачно во колку часот на Сител кај нас во Македонија)
http://www.prva.rs/sr/program/emisija/story/8520/Survivor.html.html

--- надополнето ---

значи на Сител ќе почне неколку дена покасно пошо пишуваше уште 5 дена ,место на исти ден да иде и во Србија и во Македонија тие различно :nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom