Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зен мастерот премногу кулира, треба малце да покаже дека е жив, а таа Катарина им е најубава на островот:wub:

На програмата на Сител видов дека денес од 22:00 ке има Survivor, е сеа ке биде тоа Повратак у цивилизације или ке си биде обично на островот?

На програмата на Сител видов дека денес од 22:00 ке има Survivor, е сеа ке биде тоа Повратак у цивилизације или ке си биде обично на островот?
Специјална емисија е, "Povratak u civilizacije".
Преглед на изминатата недела на островот, разговор со исфрлените натпреварувачи...
Интересно ќе биде.:helou:

Специјална емисија е, "Povratak u civilizacije".
Преглед на изминатата недела на островот, разговор со исфрлените натпреварувачи...
Интересно ќе биде.:helou:

Вечерва ке биде ова?
Едвај чекам да го гледам водителот Aндрија...:vozbud:
Не ми е толку за емисијата (:

Зен мастерот премногу кулира, треба малце да покаже дека е жив, а таа Катарина им е најубава на островот:wub:

Другар не е баш лесно помеѓу десетина срби ,а како што видов не го владее баш српскиот јазик.

Ми се чини дека е поинтересен од минатиот ,а од првиот не баш.

Вечерва ке биде ова?
Едвај чекам да го гледам водителот Aндрија...:vozbud:
Не ми е толку за емисијата (:
Да, вечерва во 22:30 почнува.
А за Андрија ќе те разочарам... :(
Друг водител ја води специјалната емисија. (барем така беше претходната година)

Да, вечерва во 22:30 почнува.
А за Андрија ќе те разочарам... :(
Друг водител ја води специјалната емисија. (барем така беше претходната година)

Ако ја води оваа специјалнава Андрија ке гледам,ако не ништо тогаш :(
Нема што да барам пред тв.
Фала за известувањето.

Сеа заднава што беше емисија коа ја исфрлија керка и на змијанац андреа вика прв такмичар што го напуша срвајвр србија е николија :)
јеботе што праи зен тамо,не е србин ,нек си пакува куферите ,нека не си уништува мускулите :)

Другар не е баш лесно помеѓу десетина срби ,а како што видов не го владее баш српскиот јазик.

Ми се чини дека е поинтересен од минатиот ,а од првиот не баш.[/QUOTEЧ

И лани имаше Македонци, Пеце добро се снаоѓаше а Ана им беше центар внимание

--- надополнето ---

^ Веќе си ги уништил ослабнал 11кг :)
Немал хемија таму :)

тони не изгледа како да земал хемија никогаш, не е толку масивен за стероиди, разликувајте хемија од суплементи:smir:

Колку е грд водителот значи,Николија едвај ја гледав.
Ајде нека дојде Вторник да гледаме што ке се случи.

денешната емисија ок само дај бе нека престане оваа пуфлава да преведува...они пола муабет направија додека оваа да преведе прд 10 мин шти збореле аман....а Николија го пофали Тони бил добро физички спреман ама затоа на баба Весна не и е уопште спреман нели она најспремната де СЛОН или ЛЕБЕД у води хаахаахаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom