Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ја цитирам на некој начин Александра ...
- да да најдобар газ имав!
- да физички најподготвена девојка во сите машки игри најдобра бев
- не бев добра само во една работа ... во зборење, оговарање, трачарење бла бла
- да марко вака правеше не му е срам
- тони како лошо се однесуваше во играта кон мене не е поштен и нема право да се буни он е во играта ради Билјана
- да и гоца само ломотеше и дволична е
- ах да и Катарина како можеше тој купач да го носи
- ние сме изманипулирани од племето
- не требаше да испаднам заслужив финале на лош начин ме исфрлија (а она како Марко го исфрли бе глупача невидена!!!)
ЈА МРАЗАМ! :icon_lol:

A eве од интернет што прочитав
,,posle aleksandre i bojane, ispada jelena mrkic a u poslednjoj borbi ispada marko bulat. za tonija u finalu su glasali marko, milos,knez i milan, za andreja edin, aleksandra, bojana i nikola, za katarinu biljana i jelena, za gocu je glasala vesna"

И кога е прогласување на победници? Еднаш водителот вика за 10тина дена, еднаш вика следната недела гледајте повратак во цивилизација да дознаете кој е победник, Тони Зен вика околу Божиќ ...

Најголема дебилка е ваа Александра не можев да гледав вчера одма сменив кога видов дека гостува сама се фали тоа е чудо некое..инаку за ова не се знае дали е вистина но не победува секогаш најспремниот и најдобриот така да тоа е тоа иако мислам дека ќе има и гласови од публика емисија како минатиот серијал мислам дека тоа е за кола бар така беше минатите сезони..

Најголема дебилка е ваа Александра не можев да гледав вчера одма сменив кога видов дека гостува сама се фали тоа е чудо некое..инаку за ова не се знае дали е вистина но не победува секогаш најспремниот и најдобриот така да тоа е тоа иако мислам дека ќе има и гласови од публика емисија како минатиот серијал мислам дека тоа е за кола бар така беше минатите сезони..

Се согласувам,многу ме нервира што е дигната и самобендисана.

Се глеа дека Андреј победил на шоу-во а и уште после емисииве видов дека ќе има такво нешто, дека баш знам одма Андреј го земале за друга телевизија каде што се емитува и Сурвајвер-ов да биде водител на некоја X емисија. Па ваљда дека популарен е бајги после ова (после победата) и плус ако се 4-4 се знае телефонското гласање во чија корист ќе биде :)

Да ја цитирам на некој начин Александра ...
- да да најдобар газ имав!
- да физички најподготвена девојка во сите машки игри најдобра бев
- не бев добра само во една работа ... во зборење, оговарање, трачарење бла бла
- да марко вака правеше не му е срам
- тони како лошо се однесуваше во играта кон мене не е поштен и нема право да се буни он е во играта ради Билјана
- да и гоца само ломотеше и дволична е
- ах да и Катарина како можеше тој купач да го носи
- ние сме изманипулирани од племето
- не требаше да испаднам заслужив финале на лош начин ме исфрлија (а она како Марко го исфрли бе глупача невидена!!!)
ЈА МРАЗАМ! :icon_lol:

A eве од интернет што прочитав
,,posle aleksandre i bojane, ispada jelena mrkic a u poslednjoj borbi ispada marko bulat. za tonija u finalu su glasali marko, milos,knez i milan, za andreja edin, aleksandra, bojana i nikola, za katarinu biljana i jelena, za gocu je glasala vesna"

И кога е прогласување на победници? Еднаш водителот вика за 10тина дена, еднаш вика следната недела гледајте повратак во цивилизација да дознаете кој е победник, Тони Зен вика околу Божиќ ...

Точен ти е спојлерот,тие четворица се во финале,а прогласување на победникот е на 5 јануари.

мене не ми е јасно што мрчеше ова александра навистина мрачна личност ама тоа се компклеси кои србите па и хрватите ги имаат према македонците каде не гледаат како хитлер што ги сматрал евреите за пониска раса, за некој кој треба да се гази и сега кога ќе с епојави некој фин дечко и ќе се покаже рамноправен и подобар од нив они не можат тоа да го поднесат.

Според најавава на Сител...
Катарина
изгледа дека ќе победи.

Вечер кој победи во борбата, тој е првиот кој влегува во финале... ќе се држат на стубови, ќе биде интересно, видете ги, некои изгледаат како да сер*т :)

Вечерва еден финалист, утре еден финалист, во Четврток уште еден финалист = 3 финалисти
Нели беа 4 ? или можно е у Четврток да влеза 2ца во финале

Ќе биде интересно вечер...
Иначе од страна на фб :
ЗАДОЛЖИТЕЛНО: Вечерва нова интересна борба на издржливост на стубови ! Емоции на островот, видео пораки од дома ! А првиот финалист ? Па оној кој ќе победи во борбата е првиот финалист :) A тој е кој друг ако не нашиот Тони ! Тони Зен-Прв финалист на VIP Survivorr !!

Ако сакаш да ти биде интересно не отварај
Utorak - petak u 22:15

Utorak, 28.12.

TONI ZEN PRVI FINALISTA

Survivor ove nedjelje ulazi u samu završnicu. Atmosfera je uzavrela, a takmičari napeti jer od sada svaka igra predstavlja borbu za finale. Prvi finalni zadatak nije bio ni malo lagan. VIPovci treba da se drže na stubu visokom pet metara, a onaj ko najduže izdrži, ide direktno u finale. Situaciju dodatno otežava visoka temperatura i sunce koje bukvalno prži. Toni je najduže ostao na stubu i zasluženo dobio "kartu" za finale.

Posljednji plemenac mnogima je presjeo, a nekima donio i olakšanje. Katarina zvana “čisto srce” veoma je zadovoljna jer je sada sigurna da će pobijediti normalan i častan čovjek. Na Savjetu se, kaže Goca, svašta moglo vidjeti, a Marko misli da je otvaranje karata dovelo do toga da prljavština ispliva na površinu. Bulat izražava “duboko poštovanje” ženama bivšeg Bahandija.

Vesna je ljuta na Gocu zbog opaske izrečene na Plemenskom savjetu da su pojedinci došli u Survivor da bi se sunčali i smršali. Zmiki će sa sobom ponijeti brojna iskustva: tri noći u plemenu, boravak na ostrvu duhova sa Biljanom, glad… Zmiki će oprostiti Goci, ali zaključuje: “Možda u ovim godinama ne mogu da se valjam u blatu, ali da sam u njenim godinama izvjesno bi bila na palmi i okačila je gore za noge”!

U Putong stiže veliko iznenađenje – video poruke od kuće. Andrej kroz suze gleda svoju dragu, dok se Goca bukvalno guši od plača kada na ekranu ugleda kćerku, supruga i tatu, koji joj poručuje: “Bolje dobar poraz, nego pobjeda koje bi se stidjela”!

Со оглед на тоа што неможев да издржам, а да не ги отворам спојлерите се надевам дека ќе ми биде интересна епизодата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom