Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ја цитирам на некој начин Александра ...
- да да најдобар газ имав!
- да физички најподготвена девојка во сите машки игри најдобра бев
- не бев добра само во една работа ... во зборење, оговарање, трачарење бла бла
- да марко вака правеше не му е срам
- тони како лошо се однесуваше во играта кон мене не е поштен и нема право да се буни он е во играта ради Билјана
- да и гоца само ломотеше и дволична е
- ах да и Катарина како можеше тој купач да го носи
- ние сме изманипулирани од племето
- не требаше да испаднам заслужив финале на лош начин ме исфрлија (а она како Марко го исфрли бе глупача невидена!!!)
ЈА МРАЗАМ!
A eве од интернет што прочитав
,,posle aleksandre i bojane, ispada jelena mrkic a u poslednjoj borbi ispada marko bulat. za tonija u finalu su glasali marko, milos,knez i milan, za andreja edin, aleksandra, bojana i nikola, za katarinu biljana i jelena, za gocu je glasala vesna"
И кога е прогласување на победници? Еднаш водителот вика за 10тина дена, еднаш вика следната недела гледајте повратак во цивилизација да дознаете кој е победник, Тони Зен вика околу Божиќ ...
Најголема дебилка е ваа Александра не можев да гледав вчера одма сменив кога видов дека гостува сама се фали тоа е чудо некое..инаку за ова не се знае дали е вистина но не победува секогаш најспремниот и најдобриот така да тоа е тоа иако мислам дека ќе има и гласови од публика емисија како минатиот серијал мислам дека тоа е за кола бар така беше минатите сезони..
Да ја цитирам на некој начин Александра ...
- да да најдобар газ имав!
- да физички најподготвена девојка во сите машки игри најдобра бев
- не бев добра само во една работа ... во зборење, оговарање, трачарење бла бла
- да марко вака правеше не му е срам
- тони како лошо се однесуваше во играта кон мене не е поштен и нема право да се буни он е во играта ради Билјана
- да и гоца само ломотеше и дволична е
- ах да и Катарина како можеше тој купач да го носи
- ние сме изманипулирани од племето
- не требаше да испаднам заслужив финале на лош начин ме исфрлија (а она како Марко го исфрли бе глупача невидена!!!)
ЈА МРАЗАМ!
A eве од интернет што прочитав
,,posle aleksandre i bojane, ispada jelena mrkic a u poslednjoj borbi ispada marko bulat. za tonija u finalu su glasali marko, milos,knez i milan, za andreja edin, aleksandra, bojana i nikola, za katarinu biljana i jelena, za gocu je glasala vesna"
И кога е прогласување на победници? Еднаш водителот вика за 10тина дена, еднаш вика следната недела гледајте повратак во цивилизација да дознаете кој е победник, Тони Зен вика околу Божиќ ...
haha i toni se skina :tv:Најавата за утрешната епизода:
http://survivor.rs/video/view/880-Najava_10._nedelje
Најавата за утрешната епизода:
http://survivor.rs/video/view/880-Najava_10._nedelje