Абе сите отишле највише за реклама не само Тони,ако не се способно да организираат македонски сме приморани да гледаме српски па после србите,грците ни биле криви
Да ја цитирам на некој начин Александра ...
- да да најдобар газ имав!
- да физички најподготвена девојка во сите машки игри најдобра бев
- не бев добра само во една работа ... во зборење, оговарање, трачарење бла бла
- да марко вака правеше не му е срам
- тони како лошо се однесуваше во играта кон мене не е поштен и нема право да се буни он е во играта ради Билјана
- да и гоца само ломотеше и дволична е
- ах да и Катарина како можеше тој купач да го носи
- ние сме изманипулирани од племето
- не требаше да испаднам заслужив финале на лош начин ме исфрлија (а она како Марко го исфрли бе глупача невидена!!!)
ЈА МРАЗАМ!
A eве од интернет што прочитав
,,posle aleksandre i bojane, ispada jelena mrkic a u poslednjoj borbi ispada marko bulat. za tonija u finalu su glasali marko, milos,knez i milan, za andreja edin, aleksandra, bojana i nikola, za katarinu biljana i jelena, za gocu je glasala vesna"
И кога е прогласување на победници? Еднаш водителот вика за 10тина дена, еднаш вика следната недела гледајте повратак во цивилизација да дознаете кој е победник, Тони Зен вика околу Божиќ ...
За Александра не знам што да кажам, љубоморна е многу и баш се прашувам дали со овие од Баханди е во добри односи. И како да не се бори Тони со неа како машко, кога она го нападна како да сакаше да го убие. И не било фер, иди ма бегај ...
А прати, фино било што она се борела со Бојана машки пошто играта била машка. Ама Тони не требал да се мори машки пошто она била женско. Идиотка. Исто и Бојана ме изнервира, вика демек некои се фалат дека играле со чисто срце а ја изгласале. Нејзе никој не и рече дека нема да ја гласаат па да испадне лажеле. Она за да го спаси газот гласаше за Александра, никој не и е крив.
,,posle aleksandre i bojane, ispada jelena mrkic a u poslednjoj borbi ispada marko bulat. za tonija u finalu su glasali marko, milos,knez i milan, za andreja edin, aleksandra, bojana i nikola, za katarinu biljana i jelena, za gocu je glasala vesna"
Туу мислев Билјана ќе гласа за Тони. Гоца за џабе се пењаеше значи. Овие будали од Касуко, Бојана испадна ради Андреј и сеа го гласа. И после целата работа што и рекол Андреј на Гоца дека ќе гласа за Никола да отпадне, овие пак го гласаат.
Да ја цитирам на некој начин Александра ...
- да да најдобар газ имав!
- да физички најподготвена девојка во сите машки игри најдобра бев
- не бев добра само во една работа ... во зборење, оговарање, трачарење бла бла
- да марко вака правеше не му е срам
- тони како лошо се однесуваше во играта кон мене не е поштен и нема право да се буни он е во играта ради Билјана
- да и гоца само ломотеше и дволична е
- ах да и Катарина како можеше тој купач да го носи
- ние сме изманипулирани од племето
- не требаше да испаднам заслужив финале на лош начин ме исфрлија (а она како Марко го исфрли бе глупача невидена!!!)
ЈА МРАЗАМ!
A eве од интернет што прочитав
И кога е прогласување на победници? Еднаш водителот вика за 10тина дена, еднаш вика следната недела гледајте повратак во цивилизација да дознаете кој е победник, Тони Зен вика околу Божиќ ...
Може таа информација кој колку гласа добил да е вистина.... Пак ќе ја спомнам емисијата кога водителот неколку пати ги спореди Андреј и Тони по тоа мислам се гледа дека се најголеми фаворити за победа.
Mislam deka na kraj ke izleze pobednik Andrej..ke stigne covekot do finale bez problem,ne veruvam deka ke izgubi borba so zena,pa sovetot ke go izglasa kako pobednik,tamu e celo Kasuko,duri i Bojana i Nikola ke glasaat za nego,ne veruvam deka bas za Toni ke glasaat,ke gi ubedi Edin :S..na posledniot plemenski mislev deka e dobro sto gi isfrlija Bojana i Aleksandra,ama sega e jasno kakva greska napravi Bahandi,trebase da gi isfrlat Andrej i Aleksandra !!
Според мене го рече тоа у контекст дека се премногу расипани некои личности таму и дека он не припаѓа меѓу нив. Демек кои се овие луѓе што барам ја со нив. Ја така го сваќам тоа. Само он си знае што сакал да каже
Ако не им рекле од продукција да ги поделат гласовите меѓу Тони и копилето одвратно смрдливо андреј јас курот ќе си го исечам. За нели последниот глас од публиката да отиде кај копилето. У да ви ебам сврбите гадни!!!!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.