Vip и Red Bull

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ако е 1200? Не вреди! Ептен шит телефон, лоша пластика, оперативен систем чкарт и ротирачкиот екран не го вади

Друже кој оперативен систем ? тој има најобичен и најчкајт кинески софтвер ... оперативен систем е симбиан, виндоус мобајл, андроид бла бла ...

Јас си зедов два...едниот кога ќе ја истргам антената си го користам за меч и за бодење во око,а другиот во другата рака како штит и во случај нешто лево кроше ко боксирач исто добар е. Пред се телефонот е нов и има една година гаранција.За тие пари и да земам да се опијанам и да го акнам од ѕид нема да ми биде ама ич криво.А башка од тоа кога ја одлепив фолијата на дислејот што му стои си ја преместив на ајфонот,легна скроос кнап од крај до крај. :)

МОже некој да стави слики во споредба со друг телефон ? :kesa:

VIP се катастрофа невидена, телефонот никаде го нема веке 2 недели може. Толку реклами, билборди и гужви во салоните а телефонот го нема. ебате менаџерите, што пуштаат толку реклами кога го немаат воопшто телефонот.

Друже кој оперативен систем ? тој има најобичен и најчкајт кинески софтвер ... оперативен систем е симбиан, виндоус мобајл, андроид бла бла ...

Незнам дали е софтвер или оперативен систем, битно за к*р не го бива.:nenene:
:se_ molam дајбоже да го тргнат и да сватат каква грешка направиле...

da nekoj sajtovi vidov deka ima radio a na vip pisuva deka nema korisnici kazete?

Бројот на ВИП шо иде со телефонов со кредит е или?:toe:

Дали го има телефонот уште во продажба или толку беше, кој зема-зема?

ScArFaCe_K4 дали го имаш купено телефонот? Дали фака ТВ?

Го неам телефонот купено, не давам ни толку пари за тој телефон, иначе да има телевизија ама не паѓајте зошо има DVB-H receiver а такви канали уше нема кај нас... Така да ќе те служи како и секој друг телефон. Мој совет боље земи 3310, место ова.

ама еве имаме DVB-T што значи дека кај и да е треба да имаме и DVB-H

Samo mislam deka se zaguba veke radi toj telefon.. trista reklami napravija a idi do vip da go kupis nigde go nema, koga ke im spomnes u prodavnica red bull odma ti izbuvnuvaat tie nepismenite sto rabotat tamu ke ti recat nema ko kojznae sto da si im pobaral..epten idioti se drugar sakase da go zeme i posle 2 nedeli lazenje od ovie prodavacive u vip se otkaza... ke go donesat utre.. ke go donesat u sreda, ponedelnik bla bla...

Кога ќе размислам,подобро што не ја најдов циглава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom