Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха.. не го бива овај за кршење ораси и за кршење вратиа бре за 1200 денари кршачка за ораси не можеш да најдеш, а камоли телефон со вакви спецификации и плус кршачка. Исто Jordan Rudess може да ви демонстрира како со ваков цигла телефон се пробиваат врати. Значи дека е мултифункионален.
Онтопик: Искрено сега што гледам спецификации за 1200 денари е супер, ама само за парите, онака не го бива. Има камера 3.0 MPixel (External). Е сега не знам што ќе прави таа камера 3.0 мегапиксели на 256К бои. За со овие пиксели да извади стварно добра слика идеално е 6М бои(никаде не пишува во што резолуција ги вади сликите). Инаку најинтересно кај телефонот ми е видео повикот.
Сума сумарум: Телефонот според мене е тиње, единствена добра работа е ниската цена.
Еве слика:
![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2:успеа ли некој да го декодира за да работи и на други карти4ки не само на вип
ima tv priemnik i dali vunkcinora neka kaze nekoj sopstvenik na fonov ??????????????во опцијата ТВ кога ке влезеш има ли некоја ТВ да се гледа?
ima tv priemnik i dali vunkcinora neka kaze nekoj sopstvenik na fonov ??????????????
a taa antenata sto se kreva za sto e?Не функционира, тоа не е тв приемник, туку нешто како медиа плеер преку кој се гледа 3Г телевизија.
Инаку има антена, не знам зошто.
a taa antenata sto se kreva za sto e?
nego da ne si vo nekoj grad kade seuste nema pokrivanje so DVB-H?
http://www.vip.mk/cm/gsm_adv/index.php?gsm_id=103. еве карактеристики за телефонот. Јас сум од прилеп. Вчера го купив телефонот и за тие пари телефонот вреди. Само што има големи димензии. Ако сакаш да се договориме да ти го дадам за 800денари пошто не му се бендиса на тој што требаше да го има .. 077 543 880 контактирај ме ако си заинтересиран
preku 3gИ јас го земах, и за 1 150 се исплаке да се земаи незнам што е финтата со тв треба преку 3г или ?