Vip и Red Bull

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
И јас одам утре од сабајле ако го имаат да го купам :vozbud:
Ако не друго, ко ќе помине промоцијата ќе го препродадам дупло, ако не и повеќе.
Па ако најдеш толкава будалетинка...

Ќе одам утре до салонот, као нова пратка ќе имало.
Ебачки е за тие пари бе.
утре сигурно ли ке има?

утре сигурно ли ке има?

Наводно ќе имало. Но зборам за салонот во Струмица.
Незнам од каде си. Ако си од Скопје чекај ги пред врата кога ќе отворат.

:vozbud:

И јас ојдех да го земам ми кажаа утре ќе имало
:toe:

Нема шанси никој од нас обичните смртници да дојде до таков мобилен. До душа, не е ништо посебно, освен за да се препораде. Ништо друго.

Во среда т.с. утре кај нас, значи во Битола, ке стигне нова пратка на овој телефон кој наводно ке бил со подобри спецификации и ке бил за нијанса помал од предходниот ! Не знам дали е вистина ! Ама така ми кажаа во Вип !

успеа ли некој да го декодира за да работи и на други карти4ки не само на вип

Во среда т.с. утре кај нас, значи во Битола, ке стигне нова пратка на овој телефон кој наводно ке бил со подобри спецификации и ке бил за нијанса помал од предходниот ! Не знам дали е вистина ! Ама така ми кажаа во Вип !
Све е кул дур е 1200ден,а иначе мене ичне ми смета шо е голем баш и барав некој голем тел.А телефонот зимање само со уше двајца другари,маски,пиштољи иначе ќе ти кажат нова пратка во понеделник и *тап* у понеделник нема а а а

Денес имаше масовно собирање пред вип во гтц околу 2 саат.
Обезбедување на врата и само по двајца пушта,а јас му реков треба да идам сметка да платам,ме пушти типот си влегов ја си земав телефонче и чао,пријатно.Имаше еден тип шо изгледаше ко да јадел стероиди од мал,он сака 5 да земе и тоа за фирма ама на припејд.Му викнаа обезбеџење и нз после шо се деси

а бре за 1200 денари кршачка за ораси не можеш да најдеш, а камоли телефон со вакви спецификации и плус кршачка. Исто Jordan Rudess може да ви демонстрира како со ваков цигла телефон се пробиваат врати. Значи дека е мултифункионален.

Онтопик: Искрено сега што гледам спецификации за 1200 денари е супер, ама само за парите, онака не го бива. Има камера 3.0 MPixel (External). Е сега не знам што ќе прави таа камера 3.0 мегапиксели на 256К бои. За со овие пиксели да извади стварно добра слика идеално е 6М бои(никаде не пишува во што резолуција ги вади сликите). Инаку најинтересно кај телефонот ми е видео повикот.
Сума сумарум: Телефонот според мене е тиње, единствена добра работа е ниската цена.

Еве слика:
fyctur.jpg

а бре за 1200 денари кршачка за ораси не можеш да најдеш, а камоли телефон со вакви спецификации и плус кршачка. Исто Jordan Rudess може да ви демонстрира како со ваков цигла телефон се пробиваат врати. Значи дека е мултифункионален.

Онтопик: Искрено сега што гледам спецификации за 1200 денари е супер, ама само за парите, онака не го бива. Има камера 3.0 MPixel (External). Е сега не знам што ќе прави таа камера 3.0 мегапиксели на 256К бои. За со овие пиксели да извади стварно добра слика идеално е 6М бои(никаде не пишува во што резолуција ги вади сликите). Инаку најинтересно кај телефонот ми е видео повикот.
Сума сумарум: Телефонот според мене е тиње, единствена добра работа е ниската цена.
Тебе за квалитет на слика ти е меродавен дислејот од телефонот/дигиталниот апарат или тек после откако ќе ја извадиш на PC монитор? :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom