Vip и Red Bull

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
хехе .. не .. искрено искрено го зирнав телефонот и позитивна страна ми остави функционалноста негова .. за тие пари нема да најдиш конкурентен телефон .. требало само малку помалечок да го дизајнираат :) .. епетн е хард корн .. германска работа :)) .. а да, со телефонот идат и усб и слушалки и полнач:)
Слушаш,кинески бил:)

Во Вип лажат дека го нема телефонот само за да се направи фама. Го имаат во добри количини, верувајте и за ништо не вреди.

Во Вип лажат дека го нема телефонот само за да се направи фама. Го имаат во добри количини, верувајте и за ништо не вреди.

Ех оти така викаш .. еве ти најди ми нов телфон за 1200 денари шо ги има истите карактеристики јас че ти дадам дупло .. а и шо креваш толкава врева .. да беше нокиа и да ги имаше истите димензии не се сомневам дека че ја одбиеше :)..

За 1200 денари вреди телефончето, зошто да не вреди ново е плус има и гаранција, за тие пари што телефон може да се земе?? Во VIP само телефонот е 9000 денари, а на акција т.е. припејд е 1200 денари!

А може некој да напише целосна карактеристика на телефонот? (оти на страната на ВИП само неколку карактеристики имаат напишано)

Барем да напишеле колку тежи телефоништево.

Абе тебе за 1200 денари да не сакаш iphone да ти дадат?

nekoj go ima dekodirano? inace tel e za avstriski pazar ...

Колку реклами има за тој телефон, колку билборди а телефони 0. :( цел град го свртев во сите салони ама никаде го нема а секаде гужва што прашуваат.
Ако веке прават таква акција треба да набават и многу телефони а не само реклами и ништо од телефоните. Знам неколку што купиле по 2-3 и повеке одеднаш (Македонска себичњачка лакомштина) колку може еден да се награби а за другите да не остани ништо.

Ќе одам утре до салонот, као нова пратка ќе имало.
Ебачки е за тие пари бе.

И јас одам утре од сабајле ако го имаат да го купам :vozbud:
Ако не друго, ко ќе помине промоцијата ќе го препродадам дупло, ако не и повеќе.

Стварно телефончево е супер за тие пари. Некни за викенд бев да прашам али ми рекоа накај Вторник-Среда да поминам па утре ќе видам пак зш стварно за тие пари тешко дека ќе најдеш нешто слично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom