Тоа не сум го пробалПробај ги оние шо ги посочив па после коментирај леб и маргарин
Тоа мафинчето ко ќе го подгрееш у микро, па ко ќе се растопи чоколадното полнење у прилог со топка/две сладолед
![]()
Или штрудлите шо идат супер со кафе, како и кукисот![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа не сум го пробалПробај ги оние шо ги посочив па после коментирај леб и маргарин
Тоа мафинчето ко ќе го подгрееш у микро, па ко ќе се растопи чоколадното полнење у прилог со топка/две сладолед
![]()
Или штрудлите шо идат супер со кафе, како и кукисот![]()

Затоа и реков дека треба да се проба па да се коментира. Пошо не произведуваат само тортици (кои лично мене ми се допаѓаат-не мора да значи дека и на другите ќе им се сфиѓаат) или ролати.Тоа не сум го пробал![]()
Јас ти кажав што мене ми се допаѓа од тоа што сум пробал , а за тоа што не сум не ти реков ништо (само напоменав дека не сум пробал од тоа )Затоа и реков дека треба да се проба па да се коментира. Пошо не произведуваат само тортици (кои лично мене ми се допаѓаат-не мора да значи дека и на другите ќе им се сфиѓаат) или ролати.