Винчини

Пробај ги оние шо ги посочив па после коментирај леб и маргарин:icon_lol:
Тоа мафинчето ко ќе го подгрееш у микро, па ко ќе се растопи чоколадното полнење у прилог со топка/две сладолед :vozbud:
Kid-eating-Cake-7-Health.jpg

Или штрудлите шо идат супер со кафе, како и кукисот :pipi:
Тоа не сум го пробал :)

Тоа не сум го пробал :)
Затоа и реков дека треба да се проба па да се коментира. Пошо не произведуваат само тортици (кои лично мене ми се допаѓаат-не мора да значи дека и на другите ќе им се сфиѓаат) или ролати.

Затоа и реков дека треба да се проба па да се коментира. Пошо не произведуваат само тортици (кои лично мене ми се допаѓаат-не мора да значи дека и на другите ќе им се сфиѓаат) или ролати.
Јас ти кажав што мене ми се допаѓа од тоа што сум пробал , а за тоа што не сум не ти реков ништо (само напоменав дека не сум пробал од тоа )

Само штрудлите ионие долгиролати од 85 денара мислам беа..

На штрудлите тестото им е како песок, еднаш купив и никад више. Џемот не беше лош, ама џабе кога тестото ќутук, десет нивоа под српските (или од кај и да се оние "Штрудлице"). Тоа ми остави лош впечаток за фирмата и не сум купила ниеден друг производ, очекувам да се сите маргаринки.

Штрудлите во зорт заман не се лоши,ама овие винчини не ги можат,одвратно нискобуџетно срање.
:sick:

Кој ги подлажал дека со чкарт чоколадо и ниски цени можеш да освоиш пазар нека им ги врати парите.
ни за на помен не се да ги купиш.

Пред некој ден за прв пат им ги пробав чоколадните мафини и прсти излижав. Ептенски се највкусни :D деновиве пак ке купувам :D

Винчини се супер фирма искрено. Благо за евтини пари.
Лично мене ми се свиѓаат нивните производи, а најомилени ми се дефинитивно овие...
Ни сам незнам да пребројам колку имам изедено.... :pos:

medenjaci_500.jpg

tortina_200.jpg

Тие тортичките во големо пакување еднаш тазе еднаш во уста не се ставаат.Тешко со овој различен квалитет да допрат длабоко во странство :(

Мене искрено не ми се допагаат производите од Винчини :confused:

Од Винчини ретко да има нешто убаво :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom