Толстој
екс Бомбастичен
Sherlock, House of Cards, True Detective (ако алудираш на оние кои уште течат и се снимаат), Тhe Wire, Six feet under, Sopranos, Lost од оние кои поминале.
каде без Twin Peaks?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sherlock, House of Cards, True Detective (ако алудираш на оние кои уште течат и се снимаат), Тhe Wire, Six feet under, Sopranos, Lost од оние кои поминале.
Бомба ако шириме ќе стасаме до Твајлајт Зоун од крајот на 50-тикаде без Twin Peaks?
А што е спектакуларно? walking dead? гејовите на big bang theory ? csi miami? arrow? ... освен game of thrones и breaking bad кој се неспоредливо најспектакуларните и најдобрите сериски филмови у поново време , не гледам ништо друго подобро од Vikings .
А што е спектакуларно? walking dead? гејовите на big bang theory ? csi miami? arrow? ... освен game of thrones и breaking bad кој се неспоредливо најспектакуларните и најдобрите сериски филмови у поново време , не гледам ништо друго подобро од Vikings .
Ајдееее, не можам да ја дочекам третава сезона веќе, ќе пукнам.
А инаку, пошто од Замунда ги изгледав првите две сезони, да прашам, кај ќе иде утре премиерава, на кој канал? На нашион Хистори не ми се верува.
ПС
Омилен лик не знам, Ателстан можеби, иако сите ми се супер, него некако у Порун се заљубив, лепота е, а жена ми па у Роло, манга си е пустиот!!![]()