Vikings

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Само што ја изгледав четврта епизода, најдобра беше до сега. Серијава станува се поинтересна со секоја наредна епизода.

Да се надоврзам на ова што кажав претходната недела. Петтата е уште боља. :)

До сега Флоки е најјак карактер. :D

А според крајот на оваа епизода, у шеста треба нешто ептен интересно да се случи. :vozbud:

Да не беше Флоки и јас ќе ја прекинев

Серијава станува све подобра,сите што ја откажавте препорачувам да и дадете уште една шанса,стана доста интересна послем третата епизода :)

Серијава е одлична, само да имаше поинаков распоред, со опасни клифхенгери ќе беше уште поинтересна, онака да очекуваш. Ама до сега се развива супер.

Абе ја гледа некој уште серијава? :confused: Баш би било штета да не е гледана, стварно е добра. (y)

Сега во недела вечер треба да биде последна епизода од прва сезона. Баш ме интересира како ќе заврши сезоната.

Осмава епизода немаше битки или друга акција, али беше интересно пошто беше прикажана религијата на Викинзите, како им се молат на боговите, жртвите што им ги принесуваат и слично.

odlicna prva sezona...prekrasna kinematografija cekam 2ra sezona se nadevam na poveke epizodi

Season 2 накај 2014 ... да им се серам ... иначе ОГРОМЕН + за ваа серија , многу паметно шо направија вака , покрај Викинзите очекувам и серијал да почне за домородните Американци и стариот Египет.

Серијава... лудница, поим што значи маж, коси долги (плавуши сето да го ова што е), рунтави такви, може на мечка вратот да му го скинат во секој момент, ја жива вода се сториф од серијава особено од момаков..

images.jpg

Али курвата беше врв, што се жртвуваше со екс кралот... мужи наши ептен ви е криво знам што не живеете во тоа доба, коа се можело жени у изобилие, без некоја љубоморна да ти раскунува цело време :icon_lol:

најбоља историска серија до сега што сум ја гледал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom