Vikings

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Ја видов серијава кога го ставија пилотот на замунда. Само од постерот, ме заинтересира. Сега кога го изгледав и трејлерот, ја ставам на листата за симнување, па кога ќе изгледам ќе дадам и некој коментар. :D

Не верувам дека у скоро време ќе излезе нешто подобро од Game of Thrones :), али според трејлерот би требало да е одлична серија.
Е проблем ми е што немам трпение да чекам од недела до недела па ќе мора да ја чекам целата сезона. Во секој случај маркирана е на IMDB.

Ме нервира тоа правењето споредби со други серии. Сеа секако дека се прави споредби со одлични серии, ама не мора да се маркер за добра серија во сите аспекти, зашто некад се случува само ако не е според изгледот како таа серија, да се одфрли како лоша некоја серија. Затоа сите серии со мистерии пропаѓаат, бидејќи се споредуваат со Lost, дури и пред да може да кажат нешто повеќе.

HD уште ја нема, мене не ми се чекаше да проверам насоката, упалив лаптоп и ја гледав.
Дали ради снимката.. ама не ми се допадна како првата. Инаку мислам серијава со бавниот тек и развој ќе има ватрени финалиња, ако догура секако.

Цел пост не требало да цитираш как некој нуб. :D

На ArenaBg ја има и на 1080 и на 720p :)

Мораше, за да те изнервирам! :) Иначе така од пилот епизода солидно, ќе видаме понатама как шо и зашо...:D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
HD уште ја нема, мене не ми се чекаше да проверам насоката, упалив лаптоп и ја гледав.
Дали ради снимката.. ама не ми се допадна како првата. Инаку мислам серијава со бавниот тек и развој ќе има ватрени финалиња, ако догура секако.

Има хд само прва епизода

Фини епизодиве, вторава повеќе ми се свиѓаше.
Бавно дејство, потсеќа малку на GoT ама за споредби со неа треба страшни епизоди тек да извади.
Засега ме заинтересира, ќе ги видиме до каде ќе избуткаат.

Јака серијава,ги изгледав двете епизоди и ми се свига концептот премногу,нордиска историја,интересно ептен.
Само ке видиме како ке се развива,јас очекувам да биде хитче :)

Интересна серија, ги изгледав двете епизоди. За споредбата со GoT, исто е само колењето со мечој, ножој, друго не. Рагнар Лодброк е вистинска личност, тепачиште шо сеел страв и трепет по Англија и Франција.

На кој канал ја даваат серијава???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom