Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читав еднаш одамна за викиншко освојување на град во Италија, заборавив кој е, а ме мрзи да барам, знам дека го беа згрешиле за Рим. Водачот на викинзите се договорил со властодршците на тој град, преправајќи се дека преминал во христијанство и дека е пред умирање, па затоа сака да го опеат во тамошната катедрала, а овие се согласиле. Приготвиле викинзите некоја поголема носилка, на која легнал водачот, а под носилката имале скриено оружје. Почнала процесијата, влегле во катедралата, викинзите грабнале оружјето, и фаќајќи ги на изненада и неспремни, го потепале и опљачкале цел град.
Мислам дека и овде ќе се случи нешто вакво.
Ќе ја преживее Рагнар сезонава, да знам дека ќе биде намештаљка и дека ќе го освојат Париз, ама исто знам дека и кога тогаш Рагнар ќе умре.
Ќе ја преживее Рагнар сезонава, да знам дека ќе биде намештаљка и дека ќе го освојат Париз, ама исто знам дека и кога тогаш Рагнар ќе умре.
Добро модератори, не треба ова за спојлер да го сметате од историјава?!?! Не читаме сите историја и сакаме да уживаме во серијава, шо го дрват овие со тоа кој ќе умре, кој ќе владее?
абе едно исто, скроз ептен.alo decko isto ko za isus film da baras spoileri...