Vikings

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Рагнар не прави ништо без предходно да има план.
цитирам; прости ми, не за тоа што го направив, туку за тоа што че го направам.
После тој муабет само си очекував нешто ептен јако :D
иначе ја чекам цела сезона за да мижам да ја гледаам рајат, не ме задоволува по една епизода.
Така да чекајчи си се сретнувам со многу спојлери. Сепак пак со воодушевувајне ја гледам :D

Народе, кај да најдам преводи за Vikings на српски/македонски. Однапред ви благодарам.
See you in Valhalla!

Народе, кај да најдам преводи за Vikings на српски/македонски. Однапред ви благодарам.
See you in Valhalla!
Атер за Валхала, сибниси бс плеер ( BS.Player ) тој сам си бара преводи и 80% се правилно преведени.
А ако се сретниш со проблем како (ти касни или порано ти го дава [ преводо :D ] си го поместуваш на шифт и стрелките. Уживај[DOUBLEPOST=1434764823][/DOUBLEPOST]
See you in Valhalla!
Атер за Валхала, сибниси бс плеер ( BS.Player ) тој сам си бара преводи и 80% се правилно преведени.
А ако се сретниш со проблем како (ти касни или порано ти го дава [ преводо :D ] за 0.2 се

требаше серијава да заврши во трета сезона, епизода 8, да изгинеа сите и крај...
се надевам во 4-та ќе го заколат Флоки, ептен ме нервира!!

25e2a3e6064624c9ea0e50fd4bfbaa04.jpg

Ради него ја почнав, и покрај мааните што пркнаа, ради него и ќе ја завршам до крај серијата.

I love this dude :love:

Серијава е најјака жими се, бев мн скептичен, 1 сезона ја имав симнато од лани, и почнав да гледам 1 епизода и ми беше ептен така викам вујј ништо интересно....

И пред 3 дена се наканив викам ај ке ја гледам, еден другар ептен ми ја фалеше ...

И што да видам човече ја изгледав прва сезона и после се навлеков, денес и вчера и 2 и 3 ја изгледав...

Боље од ГОТ и вокинг дед според мене...

Не претерувај не е подобра од ГОТ, али последната сезона си ВРИШТИ! :)

Preporacuvam The Last Kingdom da ja gleate isto taka dur se ceka za novata sezona

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom