Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пред две недели бев на Велешко Езеро и посебно ми се бендиса,бродот Паниниvelesko ezero 027.JPG

Последно уредено:
Јас пред две недели бев на Велешко Езеро и посебно ми се бендиса,бродот ПаниниПрегледај го приврзокот 127925
Изгледа газдата не бил во форма тој ден, па затоа сте поминале убаво[DOUBLEPOST=1441211638][/DOUBLEPOST]
Пред година дена кај Даце похована даска ни ја наплатија 800денари :pos:даскава беше минијатурна, а келнерот пола саат не убедуваше дека била голема и имало од се по нешто :facepalm:. После тоа се излажав и пак отидов зимово да каснам пита. Чекав чекав, си гледав другите гости како си јадат, а порачаа после мене и конечно по 2 саати дочекав и добив едно ''извини шо почека, жената во кујна направила грешка''. Уште еднаш таму не. До ден денеска со другарите се ладиме за даската од 800ден :D
Епа разгледајте по фејсбуков, кој се прават седенки во меаната и направете си проценка колку плаќаат...ќе ви стане јасно зошто даската е 800 денари...мора некој и за нив да плати

Изгледа газдата не бил во форма тој ден, па затоа сте поминале убаво[DOUBLEPOST=1441211638][/DOUBLEPOST]
Не го знам одговорот,ама навистина цело друштво бевме задоволни:)

Има ли пицерија во велес што носат пици по нарачки до дома???

Има ли пицерија во велес што носат пици по нарачки до дома???
Друже у Велес нема пицерии бе :D Инче добри пици има во Давинчи ваљда по такси ке ти ја пратат. Круг сендвичарава знам вршат достава ама не знам дали им се добри пиците.

А кој е тој Филип и некоја девојка ги фатиле како заложници и ги натерале да возат на некоја бензиска да ја ограбат некои двајца маскирани? Овие успела да избегаат на бензиската пешки. Ваква некоја приказна слушнав, колку е точна не знам

Вечерва во Меаната на Даце нарачавме Којничко грне и ни донесоа грне со одмрзнувано месо. Одозгора ставиле кашкавал и го ставиле грнето во рерна колку да се стопи кашкавалот, а месото внатре ладно како сладолед. Гнасно. Крај веќе таму влегување.

Вечерва во Меаната на Даце нарачавме Којничко грне и ни донесоа грне со одмрзнувано месо. Одозгора ставиле кашкавал и го ставиле грнето во рерна колку да се стопи кашкавалот, а месото внатре ладно како сладолед. Гнасно. Крај веќе таму влегување.

За грне оди во Деспина под Pure....или па 23-ка ингилиз кај судо до Димче...ем евтино ем убо.. ;)

Не оди во Деспина 3 пати тровање имам фатено и тоа не само јас, туку цела екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom