Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој да препорача добар заболекар со протетика да работи?

Jas odam kaj toj sprema kasarnata, i raboti perfektno, ako se ima predvid deka ic nemozam da se nateram da odam na zabolekar i odam samo koga ne se izdrzuva od bolka, ama sepak zemi si i drugo mislenje vo obzir

Одев кај тие Тини-Дент,над Прокредит банка..Само еден заб пак ме боли,а и скапи се..Мајка ми оди кај Бели Мугри,незнам како го викаат,ама добар е изгледа,има многу муштерии,и не е скап..За вадење заб зема 200 денара,а Тини-Дент 350 мислам.

Велешани ја сум од Штип и имам прашање до вас...
Планираме со братучед да отидеме кај вас на езерото, да направеме една викенд тура од 2-3 дена, па сакам од вас 2-3 збора за езерото, плажата, одат ли млади и сл.. иначе планираме да резервираме за у хотел романтик

Планираме со братучед да отидеме кај вас на езерото, да направеме една викенд тура од 2-3 дена, па сакам од вас 2-3 збора за езерото, плажата, одат ли млади и сл.. иначе планираме да резервираме за у хотел романтик

Гадно ќе се заебете..Млади има на Романтик само,езерото одамна не е за бањање,водата е тиња..Поарно оди до Дојран.

Езерото е супер и водата е 10 пати подобра од Дојран, но за жал има само две ,,плажи'', една на романтик и една од другата (отивичка) страна на езерото, има и патека скоро околу целото езеро

Гадно ќе се заебете..Млади има на Романтик само,езерото одамна не е за бањање,водата е тиња..Поарно оди до Дојран.
lol

Плажата на Романтик е екстра баш неќна се бањав. Водата бара топла нема ни тиња ни ништо. На базенот млади има колку сакаш, секој ден е фул.

ти другар изгледа немаш отидено во Дојран да го видиш езерото и да споредиш чим имаш вакво мислење

Знае ли некој коj е овој "бисер" што украл 150 ќебапи и 20 плескавици од кафеана..и доби 3 години храна, облека и престој на сметка на државата! :)

На Велес очајно му треба зоолошка... Барем по мој вкус. Ако ништо друго барем како во Штип шо имаат со наши диви животни. :X3: :love:

Хотел Романтик бато ти е 60 евра од ноќ. Поарно вози 40 минути накај дома и утре пак дојди.

Некој од Велес да не сака FIFA15 и Call of Duty Advanced Warfare за PS4 бизнис да правиме?

Меаната на Даце....Да требаше од неговата послуга да се чека живот, неколку пати ќе требаше да се умре. Една обична зелена салата ја чекавме 40 минуту со образложение....порачана е!!! Никогаш повеќе таму нема да стапнам.

Пред година дена кај Даце похована даска ни ја наплатија 800денари :pos:даскава беше минијатурна, а келнерот пола саат не убедуваше дека била голема и имало од се по нешто :facepalm:. После тоа се излажав и пак отидов зимово да каснам пита. Чекав чекав, си гледав другите гости како си јадат, а порачаа после мене и конечно по 2 саати дочекав и добив едно ''извини шо почека, жената во кујна направила грешка''. Уште еднаш таму не. До ден денеска со другарите се ладиме за даската од 800ден :D

И нас пред два месеца ни ја преплатија даската, не знам точно која сума беше, беше помалку од 800, ама пак е прескапа со оглед на тоа дека ништо посебно немаше во неа.
Дури наредниот ден се свестивме шо ни направија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom