Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПаниниЈас пред две недели бев на Велешко Езеро и посебно ми се бендиса,бродот ПалиниПрегледај го приврзокот 127925
Изгледа газдата не бил во форма тој ден, па затоа сте поминале убаво[DOUBLEPOST=1441211638][/DOUBLEPOST]Јас пред две недели бев на Велешко Езеро и посебно ми се бендиса,бродот ПаниниПрегледај го приврзокот 127925
Епа разгледајте по фејсбуков, кој се прават седенки во меаната и направете си проценка колку плаќаат...ќе ви стане јасно зошто даската е 800 денари...мора некој и за нив да платиПред година дена кај Даце похована даска ни ја наплатија 800денаридаскава беше минијатурна, а келнерот пола саат не убедуваше дека била голема и имало од се по нешто
. После тоа се излажав и пак отидов зимово да каснам пита. Чекав чекав, си гледав другите гости како си јадат, а порачаа после мене и конечно по 2 саати дочекав и добив едно ''извини шо почека, жената во кујна направила грешка''. Уште еднаш таму не. До ден денеска со другарите се ладиме за даската од 800ден
![]()
Изгледа газдата не бил во форма тој ден, па затоа сте поминале убаво[DOUBLEPOST=1441211638][/DOUBLEPOST]
Не го знам одговорот,ама навистина цело друштво бевме задоволни![]()
Друже у Велес нема пицерии беИма ли пицерија во велес што носат пици по нарачки до дома???
Во Круг сендвичарата праат и пици и има и достава 30 денари си ја плаќашИма ли пицерија во велес што носат пици по нарачки до дома???
Има ли пицерија во велес што носат пици по нарачки до дома???
Пица Браво кај Васил Главинов ги прават најубавите пици во Велес, тие во Давинчи немаат врска со овие.Има ли пицерија во велес што носат пици по нарачки до дома???
Вечерва во Меаната на Даце нарачавме Којничко грне и ни донесоа грне со одмрзнувано месо. Одозгора ставиле кашкавал и го ставиле грнето во рерна колку да се стопи кашкавалот, а месото внатре ладно како сладолед. Гнасно. Крај веќе таму влегување.