Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Башиноселки не спаѓаат во Велешанки имаш право. Корекцијата одговара.
Типкава очигледно има голема омраза кон ЕВН чим има долга историја со нив :D Јас се кладам во три кила кромид дека после ова ќе ги запали во канцеларија

од кога тоа МУСАРКА
не спаѓа во велешанка,да ми објасни некој поупатен.
(или Башиносееееело е под општина Отовица или Новачани)

Исто како оризарец што не е велешанец така и башиноселец не е велешанец....
Има разлика помеѓу град и село.... Ако утре им пукне некој филм на властите да се прекројат општините и некое село кое спаѓало во една, а сега во друга општина, дали автоматски си го носат името на новата општина?
Оти ако одиме по таа логика, луѓето во чашка беа Велешани, а сега не се Велешани сеа се Чашкарци.....

Оти ако одиме по таа логика, луѓето во чашка беа Велешани, а сега не се Велешани сеа се Чашкарци.....
Чашкарци не само што се посебна општина туку и посебна раса се :D

Кои ретардирани деца. Го гледав видеото и дојдов до заклучок, дека ние, децата што растевме во времето на топилница сме понормални од овие деца. И ме фати срам од нивното глупирање.

Штета што не се собираат за нешто креативно, се собираат да бидат учесници во најмасовно глупирање во МКД. Комотно можеа да организираат турнир во фудбал, без Ото да им зима пари за учество, или да организираа масовно чистење на бабуна/езеро, да покажат екологија. Ја мислам ние што сме постари деца, немавме овакво влијание од медиумите па сме покреативни во снаоѓање на улица отколку сега децава што учат од некоја банда идиоти на интернет. Исто забележувам, порано на маало постарите сме ги почитувале, ќе те пратат некаде слушаш, сега децава одвраќаат на постари како со маалски другари, младинава што иде ни е затруена од медиумско влијание.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom