Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
На кој дел поточно? Ми треба маица од Led Zeppelin за подарок![]()
Те зафркава не примети ли?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кој дел поточно? Ми треба маица од Led Zeppelin за подарок![]()
Брат без навреда ама помршник од тоа место ретко има.Пицерија ЧЕТВОРКА,мислам дека се најдобри
Ќути тоа вработените пола саат се натегаат која тост да ти напраи, едната у полулежечка поза на столче се дере по другата со следниве зборови "ај мури ој ти напрај ме мрзи" и у меѓувреме се проѕева, сето ова се случува пред твои очи. Кога работев по кафичиве често си купував јадење од таму и мислам дека немам по мршник персонал од тие сретнато нигде на друго место.Брат без навреда ама помршник од тоа место ретко има.
партизан работиАбе сите теретани се затворени во градов? Шо е работава?
Абе на горниот пазар од страната кај кафичот ММ. А и да прошеташ по скопскиот импрес не е лошо, сигурно има.На кој дел поточно? Ми треба маица од Led Zeppelin за подарок![]()
Кога ја рестартирале Партизан?партизан работи
46 години собирала, отрови, отрови до трт.Многу касно почнал да дејствува отровот од топилница![]()
Селанка од Велешкозапалила селска трафостаница заради спор со ЕВН
Велешката полиција поднесе кривична пријава против 46-годишната М.П. од Башино село, осомничена за предизвикување општа опасност.
![]()
Пријавената на 28-ми јануари, незадоволна и револтирана од нерешениот спор со ЕВН, купила едно литро бензин и го попрскала ѕидот на трафостаницата лоцирана во селото, по што со запалка предизвикала пожар.
По кратко време пожарот бил локализиран без да предизвика оштетувања на трафостаницата.
Инаку, и во изминатите години како резултат на овој спор со ЕВН, каде наводно и биле натпишани повеќе киловат часови, пријавената во два наврати има предизвикано оштетување на јавните инсталации на ЕВН, за што и досега е пријавувана.
Наравоучение: Немој да лутите Велешанки.
Башиноселки не спаѓаат во Велешанки имаш право. Корекцијата одговара.Корекција на текстот погоре.
Наравоучение, не секој што живее во село околу Велес е велешанец...
П.С. Типката првен има запалено Бандера со бензин, ја има сечено со рачна пила, и се има степано со вработени во ЕВН
Башиноселки не спаѓаат во Велешанки имаш право. Корекцијата одговара.
Типкава очигледно има голема омраза кон ЕВН чим има долга историја со нивЈас се кладам во три кила кромид дека после ова ќе ги запали во канцеларија.