Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ja voopsto sum protiv takvi manifestacii i zbidnuvanja. Toa sto go vidov za mene ne e profesionalna organizacija i toa ne e ni tolku bitno. Lazgi so opaski... e deka se reklamira pitata kako simbol na Veles... Se reklamira pijanchenje i jadenje masnotii.како уствари замислуваш ти да изгледа питијада на отворено ?
Bezobrazno e da napisam zosto od realna gledna tocka pitijadva spored mene e neiziveana rabot... Pogolemiot del od naselenieto si ja nosi taa svest i si uziva vo vakvi strasti i ne im zameruvam gi razbiram i toleiram. E sega jas si dadov moe mislenje po greska... pogreska zasto isprovocirav mnogu lugje nesakajki. Ne e vo red ni za vas ni za okolinata ni za najbliskite da bidete porazlicni... Vo ova opstestvo toa e nenormalno lugje...Па тоа е поентата на питата и питијадата. Шо сакаш ти да се рекламира на питијада? Велнес продукти?
p.s. може сме биле на различни места ама јас не видов никакво пијанчење повеке од она што требаше да биде.

), и она што е пицерија (читај мизерија) на парче што кога видов дека сите се договориле цената за пита да биде 130 денари, кај нив беше 120.А ти од Охрид, побожен човек кој е на здрава храна дојде дури до Велес на питијада да гледаш тестото како се прави или? Оти нели ти мрсно не јадеш и алкохол не пиеш, се прашувам што си правел на настанов или на музика дојде?Znaci ja voopsto sum protiv takvi manifestacii i zbidnuvanja. Toa sto go vidov za mene ne e profesionalna organizacija i toa ne e ni tolku bitno. Lazgi so opaski... e deka se reklamira pitata kako simbol na Veles... Se reklamira pijanchenje i jadenje masnotii.
Jas od OhridА ти од Охрид, побожен човек кој е на здрава храна дојде дури до Велес на питијада да гледаш тестото како се прави или? Оти нели ти мрсно не јадеш и алкохол не пиеш, се прашувам што си правел на настанов или на музика дојде?
mislam deka lazna biografija mi sprema nekoj na forumov
inache koga nesto neznaes ne zaletuvaj... I slepa poboznost kaj mene nema samo ti tolku uspevash da procitas. 
Jas od Ohridmislam deka lazna biografija mi sprema nekoj na forumov
inache koga nesto neznaes ne zaletuvaj... I slepa poboznost kaj mene nema samo ti tolku uspevash da procitas.
![]()
Dogovoreno cim me baraat.Те бараат.
[DOUBLEPOST=1413223565][/DOUBLEPOST]
Site si imame neli pravo na svoe dozivuvanje na rabotite... Fala mu na boga vo drzavava seuste ne e zabraneto toa. Vo sabotata fativ samo malku od Area i beshe ekstra stvarno barem toa spored mene na pitijadava. Mnogu ubav nastan ima i na prolet Veles Fest... Samo malku se znae za nego a i slabo se reklamira posto nema tolku masovno jadenje se razbira.Па вака да ти кажам. Дека е неизживеана работа, не си у право. Секаде во свет се прават овакви манифестации, накаде по добри, некаде по лоши, значи секој со својот менталитет и можности. Да си у Немачка на некој пиво фест може ке ти ги донесат рамштајн, и тоа за таму е нормално, за тука не, ке ги гледаат сите како телиња. Ако беше толкав феил ко прво, место оригинал народњаци ке ти ја донесеа џеска, кеш кеш и сл. место рок вечер ке ти го донесеа аца лукас итн итн итн....
Сообракајот навистина беше малку успорен ама далеку од катастрофа. Возев секој ден по неколку пати релација тунел-дворови. Катастрофа беше тоа што немаше паркинг, али тоа е секојдневие.
За бината се сложувам, бендот можеа само неколку илјади народ да го гледа а ко што викаа дека имало 15 000 народ па и повеке навистина не беше фер спрема сите.
Дебели пијаници не видов (освен ако нарочно не си ги барал), разгледај ги сликите на фејсбук и сл. ке видиш пристоен народ и млад свет. Нормално е да има и по некоја дебела пијаница али шо да им се прави? Да им се забрани да излегуваат од дома?
За губре исто не знам колку има и колку се собра, битно се собра. Верувам дека сега да поминеш низ улица нема да видиш ништо останато од питијадата.
Така да навистина не можам да разберам што не те бендиса? Значи споредувам со претходните питијади кој што се одржуваа на фонтана и каде што главен водител беше Киро а ударен бенд Роберт и брат му (не дека имам нешто против нив, супер свират)

Тоа се прави зимно време. Сигурно нема да јадеш марула и да држиш диета.Znaci ja voopsto sum protiv takvi manifestacii i zbidnuvanja. Toa sto go vidov za mene ne e profesionalna organizacija i toa ne e ni tolku bitno. Lazgi so opaski... e deka se reklamira pitata kako simbol na Veles... Se reklamira pijanchenje i jadenje masnotii.

Така да навистина не можам да разберам што не те бендиса?

BravoА што ти имаш толку против јадењето? Да не имаш високи триглицериди па од доктор да ти забраниле да јадеш мрсно и се останато што е убаво за јадење па сега сите останати ти се криви?
Ти зборам од искуство пошто јас имам и јадам само треви, житарки и сл. и сите околу мене кога јадат пити, пици, скари и сл. ги мразам пошто јас морам да јадам марула или туна да ти ебам.... Али за питијадава се опуштив 2 дена ич не ми чуеше, 2 пари повракав од прејадување.
А од утрово пак на интегрални ствари, овес, овошје/зеленчук и сл. шо не значи дека викендов пак нема да стркалам некоја пита или тос од корнер...![]()
[DOUBLEPOST=1413282151][/DOUBLEPOST]
Sala na strana imas ozbilna zivotna filozofija. Vakvi mudri preporaki odamna nemam sretnato.Тоа се прави зимно време. Сигурно нема да јадеш марула и да држиш диета.
Изгледа не можел да медитира у сред гужва.![]()