Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Одете, нема да згрешите. Јавете им се да ви резервираат маса за секој случај.
Еве телелфон: 043 234 056

Него бил некој во Маринела, викаат дека убави пити праеле?

Eкстра се во Маринела, само подобро во ресторан да отидеш него ли на овие штандови :D

првиов ден 10.000 пити и 2,5 тони вино.

Ајде препорака за вечер, а да не се штандовите
1,Баже пити
2,Маринела
3,Корнер ( каде се наоѓа ?)

Други, чисто да не нема место ?

Работат Сина и Розе сала ? За некоја ми кажуваа пред некое време дека биле добро средена. Имаат добри пити ?
Патем, каде е лоцирана бината?

Нена Комерц се добри, можете и таму...

Ајде препорака за вечер, а да не се штандовите
1,Баже пити
2,Маринела
3,Корнер ( каде се наоѓа ?)

Други, чисто да не нема место ?

Работат Сина и Розе сала ? За некоја ми кажуваа пред некое време дека биле добро средена. Имаат добри пити ?
Патем, каде е лоцирана бината?

Бината на раскрсница кај бугарска, Корнер се наоѓа старата пицерија Снупи што е на два спрата.
Маринела ти се наоѓа на кај Васил Главинов школото ако знаеш каде е Марија одма ќе ја видиш и Маринела. Розе Сала и Сина не сум јадел таму пити долго време, Баже Пити ти е најдобро и проверено.
Баже имаат и штанд
10501733_10202844218051252_9140239439270133143_n.jpg

Бината на раскрсница кај бугарска, Корнер се наоѓа старата пицерија Снупи што е на два спрата.
Маринела ти се наоѓа на кај Васил Главинов школото ако знаеш каде е Марија одма ќе ја видиш и Маринела. Розе Сала и Сина не сум јадел таму пити долго време, Баже Пити ти е најдобро и проверено.
Баже имаат и штанд
10501733_10202844218051252_9140239439270133143_n.jpg

РЕСТОРАНТ??????

Срушен рекордот за најголема пита пастрамајлија

Ne me razbirajte pogresno ama jas bi ja narekol Seljacijada... Neizzivena rabota vtora so ja nema... Ispadnav da vidam sto se slucuva narodov sto prepagja i se zaprepastiv... Znaci soobrakjajot e katastrofa, Binata e na najlosoto mozno mesto, gjubre ima 5-et traktora da soberat. Katastrofalna organizacija. Ne mi e jasno so koj pamet idat lugje od cela Makedonija za da jadat pita polna masnotii na klupa ili na trotoar posto satorite vikani "restorani" se prepolni debeli pijanici. E edinstveno nesto sto vredi bea nastapite na bendovite vecerva navistina prekrasna muzika... Potocno samo malku od Area fativ ali lokacijata na binata e katastrofa. Pa povelete dojdete. o_O

Ne me razbirajte pogresno ama jas bi ja narekol Seljacijada... Neizzivena rabota vtora so ja nema... Ispadnav da vidam sto se slucuva narodov sto prepagja i se zaprepastiv... Znaci soobrakjajot e katastrofa, Binata e na najlosoto mozno mesto, gjubre ima 5-et traktora da soberat. Katastrofalna organizacija. Ne mi e jasno so koj pamet idat lugje od cela Makedonija za da jadat pita polna masnotii na klupa ili na trotoar posto satorite vikani "restorani" se prepolni debeli pijanici. E edinstveno nesto sto vredi bea nastapite na bendovite vecerva navistina prekrasna muzika... Potocno samo malku od Area fativ ali lokacijata na binata e katastrofa. Pa povelete dojdete. o_O
Ај не лупај.

Десет души прашав,сите рекоа оваа година мн убаво било.И народот весел и музика на место и времето погодено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom