leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Да си жива и здрава, фала ти

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да си жива и здрава, фала ти

Одете, нема да згрешите. Јавете им се да ви резервираат маса за секој случај.
Еве телелфон: 043 234 056
Него бил некој во Маринела, викаат дека убави пити праеле?

Локација?Нена Комерц се добри, можете и таму...
Ајде препорака за вечер, а да не се штандовите
1,Баже пити
2,Маринела
3,Корнер ( каде се наоѓа ?)
Други, чисто да не нема место ?
Работат Сина и Розе сала ? За некоја ми кажуваа пред некое време дека биле добро средена. Имаат добри пити ?
Патем, каде е лоцирана бината?
Штанд е, спроти знакот на Thе Еnd кафичот...после бината 3 или 4 штанд е.Локација?
Бината на раскрсница кај бугарска, Корнер се наоѓа старата пицерија Снупи што е на два спрата.
Маринела ти се наоѓа на кај Васил Главинов школото ако знаеш каде е Марија одма ќе ја видиш и Маринела. Розе Сала и Сина не сум јадел таму пити долго време, Баже Пити ти е најдобро и проверено.
Баже имаат и штанд
![]()

Ај не лупај.Ne me razbirajte pogresno ama jas bi ja narekol Seljacijada... Neizzivena rabota vtora so ja nema... Ispadnav da vidam sto se slucuva narodov sto prepagja i se zaprepastiv... Znaci soobrakjajot e katastrofa, Binata e na najlosoto mozno mesto, gjubre ima 5-et traktora da soberat. Katastrofalna organizacija. Ne mi e jasno so koj pamet idat lugje od cela Makedonija za da jadat pita polna masnotii na klupa ili na trotoar posto satorite vikani "restorani" se prepolni debeli pijanici. E edinstveno nesto sto vredi bea nastapite na bendovite vecerva navistina prekrasna muzika... Potocno samo malku od Area fativ ali lokacijata na binata e katastrofa. Pa povelete dojdete.![]()
Ako si pomina ubavo sekoja cestАј не лупај.
jas to sto go vidov go opisav pogore kako go doziveav. 
Баш оваа година беше најдобро организирана и фантастично си поминав за разлика од претходнитеAko si pomina ubavo sekoja cestjas to sto go vidov go opisav pogore kako go doziveav.
![]()

како уствари замислуваш ти да изгледа питијада на отворено ?Ako si pomina ubavo sekoja cestjas to sto go vidov go opisav pogore kako go doziveav.
![]()