Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам кој уште го користи Близо..Едно ливче ќе уплатиш,неможеш резултатите на Хрватската да ги пратиш,пошто ја нема..Ни спортски канали има ни ништо..Оди префрлај се на Телекабел..
Јас од Телекабел сакам да бегам. Не се трпат, да заврне 5 минути и 3 дена немам интернет. За ТВ не ми е гајле, не гледам

Гледам многу плукаат по Близу, не знам што очекуваат повеќето, за мене се одлични, за цената што ја плаќате (во мојов случај пакет со телефон, интернет и телевизија) добивате екстра понуда. Бесплатни телефонски разговори, интернетот е супер и ептен брз, единствен проблем е што немаат HBO канали, иначе за спорт ги има СК1,СК2 и Прајм што се доволни.

И уште нешто што ми се допаѓа кај нив е корисничката поддршка што ја имаат, порано беа многу полоши, сега се љубезни и даваат се од себе за да се реши проблемот, исто и кога има технички проблем, секогаш се точни на закажаното.

Уште користиш телетекст?
2005 ти ли си?

А во Превалец кај БАБА ми кога ќе отидам,резултати од каде?А и општо,на телетекст некако по шмеќерски е..Нема валјда за Зулте Варегем да уклучувам компјутер,кога знам дека нема да го употребам у наредните 4-5 саата компјутерот..

Препорака некој добар локал/ресторан за викендот за Питијадава?

Поарно избегавај,тоа ќе има пити од кучешко месо направени..Корнер некако добро уредено ми стои..

Правец у Баже пити, тоа е карши поштата во Велес по сокаче надоле, нема да го промашиш. Има киоск на главна Ингилизот кебапи вртат, продолжи покрај нив надоле и тука е.

Како е вечерва со Ефто и Блага?

Правец у Баже пити, тоа е карши поштата во Велес по сокаче надоле, нема да го промашиш. Има киоск на главна Ингилизот кебапи вртат, продолжи покрај нив надоле и тука е.

Како е вечерва со Ефто и Блага?

Фала на советите. Ние утре планираме да одиме.

Фала на советите. Ние утре планираме да одиме.
Многу убаво да си поминете. Во Баже пити не заборавај да нарачаш тиквици и зденки тие ги прават совршено. Порциите се малечки, приземети си парички ако сте по долги софри. И нормално уживајте во најубавите пастрмајлии на цел свет :)

Одете, нема да згрешите. Јавете им се да ви резервираат маса за секој случај.
Еве телелфон: 043 234 056

Него бил некој во Маринела, викаат дека убави пити праеле?

Одете, нема да згрешите. Јавете им се да ви резервираат маса за секој случај.
Еве телелфон: 043 234 056

Него бил некој во Маринела, викаат дека убави пити праеле?

Многу убави, работи преку 20 години.

Ако јадете пити,јадете во рестораните,не на штандовите[DOUBLEPOST=1412972656][/DOUBLEPOST]
1653861_4749154664436_1053945125837526910_n.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom