Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Како? Кармички? :icon_lol:
Па не стварно човекот дошол на темава да пише збор два, да ја извади од дното(пошто секако е најутепана никој не пишува), ти одма му рипна.

Па не стварно човекот дошол на темава да пише збор два, да ја извади од дното(пошто секако е најутепана никој не пишува), ти одма му рипна.

Ако не знаеш зошто, седи мирен!

Остај ја, има проблеми девојката...

Ако не знаеш зошто, седи мирен!
А се извинувам, после ваков висок тон од твоја страна со заканувачка порака ветувам повеќе нема да ти реплицирам.
Се извинувам уште еднаш
Остај ја, има проблеми девојката...
Епа тоа е муабетот, ако има проблеми, да не ги вади тука на форум.

А се извинувам, после ваков висок тон од твоја страна со заканувачка порака ветувам повеќе нема да ти реплицирам.
Се извинувам уште еднаш

Епа тоа е муабетот, ако има проблеми, да не ги вади тука на форум.

Го направи баш она за кое ме обвини мене, ја посра темата. Уствари што стана, јас се нашалив со Стелт. Стелт, исфрустриран како и секогаш, проба да врати на заебанцијата со нешто кое не е за заебавање и би можело да ми биде сериозен здравствен проблем(додека јас ниту еднаш не сум го исмевала за неговиот недостаток). Ти прле, одма рипна како мува без глава и сега „ме закопавте“. :icon_lol:

Уствари муабетов си е во соодветна тема, каде доаѓа до израз твојот типичен велешки менталитет и каде типичните велешани ќе пукаат сеир. А и мене ми дојде добро, да се потсетам дека направив добра одлука што си отидов од таму. :)

проба да врати на заебанцијата со нешто кое не е за заебавање и би можело да ми биде сериозен здравствен проблем

Не знам тотално за што мислиш.

П.С Стелт има ВИШОК... Сакаш да видиш?

Го направи баш она за кое ме обвини мене, ја посра темата. Уствари што стана, јас се нашалив со Стелт. Стелт, исфрустриран како и секогаш, проба да врати на заебанцијата со нешто кое не е за заебавање и би можело да ми биде сериозен здравствен проблем
Ок чим влегуваме во црн хумор, подобро да престанеме (y)

Вака,така некој како да се спрема да почне да наплаќа за паркирањето ...кој пробал знае (y)

Чади Баба, помеѓу редови, како што само он си знае, со ЦУЦ - МУЦ ни најави да си се спремаме за плаќање ...Остваруваме 24/7 :facepalm:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom