Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
NE SE SEKAVAM ama mi kazuvaa- Letovo bese kamen pijan bev u park me vlecele kaok les niv parkot a baska bese petok i luge dzgan u park, sum pagal na sekoj 2 metka (sabajleto koga stanav kolenata mi bea oteceni od paganje i na sred soba imav golema rozeva povrakanica, od vinoto sto go ispiv)

Кога сум пијана т.е. припита лупам глупости на кои сите се смеат(и сама се чудам од кај ми текнуваат такви работи)се смеам,ако е некоја журка или забава играм и сите ги сакам:icon_roll

ooooo mnogu sum olabaen neam gajle ama nemoze nikoj da me iznervira nikoj nemoze da mi ja ebe vecherta koa sum pijan site gi sakam i malce poishe zboram ali nikoj nikad nemal primedbi za moeto pijanstvo

dajdo напиша:
ooooo mnogu sum olabaen neam gajle ama nemoze nikoj da me iznervira nikoj nemoze da mi ja ebe vecherta koa sum pijan site gi sakam i malce poishe zboram ali nikoj nikad nemal primedbi za moeto pijanstvo

Hahahahahaha.....a Deni Shminka koga ti ja otvarase vratata od stanot????? A jas koga zaspav na hauba oti ne me slusnaa kako zvonam doma za da mi otvorat...toa bea godini......mi tekna na stariot na ulica kaj Mese sto ne zashlapa...

lele kaov nokaut mi dae ej lol nokaut nego sme imale mnogu pijanki so vmro od detsvoto mnogu interesni deshavki :) hehehe

dajdo напиша:
lele kaov nokaut mi dae ej lol nokaut nego sme imale mnogu pijanki so vmro od detsvoto mnogu interesni deshavki :) hehehe

Ti mislam deka ednas ne bese, koga vlegovme vo zooloska preku ograda za da zakoleme nekoe divo svince :)))))

VMRO напиша:
Ti mislam deka ednas ne bese, koga vlegovme vo zooloska preku ograda za da zakoleme nekoe divo svince :)))))

а значи вие кољате по зоолошката а?:pos: :pos:

Мед Мекс апси брзо

Гижо напиша:
а значи вие кољате по зоолошката а?:pos: :pos:

Мед Мекс апси брзо
e toa vreminja bea gizo mnoguuuuuuuu odamna :pos: :pos: :pos: sramota

nejkete sakate da me vidite :pijan: .porano bev pijana sekoj vikend koa ke se soberevme so drustvoto negde,a sea ne sekoj vikend tuku 2 puti ili 1 u mesec.se sekavam ednas koga bev pijana ispiv premnogu i bef na toksikologija,ispiv 1(litro) kavadarka,7 seceni votki,3 konjaka i belo vino.neznam so mi se desi ednistveno so pamtam bese deka piev dur mozev i deka koa pocna da me faka pocnav da se smeam kako ludaca.koga sum pijana gi sakam site,peam,densam,se smeam ko luda,maltretiram,placam i maam sve zivo pred mene i to...

2 флашици натриум и 2 гликоза за тебе, у ташна на секое излагање. Во времето на викенди и прибор за OnSite инфузија е обавезителен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom