Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.. и така...не знам кога ке умрам

.. почнах у забавач да одам.. и тама од шо бех ного дрнана се ми пискаше учителката и од ного срах се се помочуваах... :kesa::kesa:.. ка ојдех 1 оделение ного плачах оти сакаах и мама да седе со мене на часовите хехехе.. и едвај ме убеди ии со чоколади оти мора сама да бидам без мама.,... после у 3 одд ме префрлија у друго школо.. и у 5 одд пак се врнах у тва школо.. заврших 8одд ного смех .. ојдех 1ва година , па 2 ра.. па 3та..
и ја се до саа ... 

на 7 години во школо..ни тогаш не сакав да идам..едвај моите можеа да ме седнат дома и натераат да си ги завршам училишните обврска и знам дека неќев да научам да читам:kesa:завршив основно училиште па се запишав во гимназија(благодарение на моите што ме предомислија да не се запишам ветеринарно), завршив прва година и по малце сега досадно ми е во животов но сепак сум среќна и задоволна со тоа што го имам
До 4 и пол години сум бил многу болен и сум бил кај сите лекари и никој неможел да открие што ми е...а баба ми убаво викала дека писка(отвор за поминување на храна) ми е мала...и се нашол некој паметен доктор и ме оперирал од крајници..од тогаш сум се препородил...од 1995 друштво ми прави сестра ми(ке ја убијам некој ден)...безгрижно детство...играјки мижи баба жмурка и плочка со россонерка и маца_кака и уште некои други
во школо мирно дете со повремени одлепувања...одличен секако
...во 2005 ми се оставри најголемиот сон...победив на детски евросонг и ја претставував нашата мала мила и напатена макдонија во белгија
таму посебна приказна...преубаво...на крај 8...се запишав после во гимназија орце николов а.к.а алкатраз...едвај одличен..ама сепак одличен де:pos2:во мај годинава бев во белград на евровизија супер помин.завршив втора и плачев заедно со цел клас дека ке не делат ебате правилата
па тоа е
no posle poleka poleka pocnav da rastam i da se razvivam vo licnost.Kako dete sum si imala preubavo detstvo toa stvarno ne mozam da se pozalam, sum si igrala se i svasta, no posle pocna i srednoto i malce se ozbiliv nakaj 3 godina
,,завршив средно сега чекам уписи за факс...Убаво ми беше средно,,но очекувам уште мноооогу поубави денови на факс...:helou::helou::helou:
и планирам да најдам некоја работа додека студирам ако можам, ако не здравје само и ќе биде во ред останатото