Топ е животов, ми се свиѓа, нон стоп падни стани, ама ако боље е така да не е едно та исто, монотоно

btw напраен по грешка, па по неколку неуспешни обиди за абортус, сепак изнесен на свет на 26ти март '88ма во Поликлиниката во Чаир...ден сабота, саат 9 и 49 сабајле - ама баш цагер, цел свет на мене да мисли уште од роџења

нема лабаво! Поминување на сите тие фази бебе мало, дебело шо нон стоп јаде, цица, сере, моча, ама не праи бељи поради строгиот режим уште од мали нозе. . .градинки мењање ко алва поради селењето од едно во друго место, па конечно и основно завршување со многу јаки дешавки и слични глупости, среднооо д бест јирс оф мај лајф дефинитивно!
Абе све, накратко кажано секс, дрога и рокенрол :wink: и уште нешто плус минус чат пат! Во меѓувреме без дешавки од сите сфери на животов не бива, па така да би ми требало многу да пишувам а и бајаги од нив и сум ги заборавил

Ама не сум заборавил гадни моменти, кога ќе останеш без кров на глава, без потпора, живот пред раскол, бунар, темни страни и улици без светла итн...нека оди по ѓаволите

сепак респект до сите!
Па упишување на факс - ствар шо пола и повеќе од пола мои роднини ја мислеа за смешка и заебанција и не знам што (муабети, оговарања, тоа ти е) па затоа сум пред почеток на последната година да дипломирам и јас!
Се знае до сите нив следи едно нежно :bip: како и до сите професори/ки од дсу "Орце Николов" :helou: Уште сум зелен дефинитивно :pos2:
Денес сум онака искулиран момак (баш ко потписот под никот), откачен од женската, а сеуште вљубен, вегетирам, правам музика, дишам чист воздух и се замарам со секојдневни ствари, ја сакам мајка ми највеќе на свет, јадам пица секој втор ден и тоа е што е. :helou:
Мислам дека кога секој од нас би требало да пишува книга за својот живот.............јасно е.