Вашиот живот до сега - на кратко!

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
до нигде...се шо мислев дека имам постигнато падна во вода...јбг разочаран сум али туркам некако...ке видиме до каде...:toe:

До факултет иако незнам што понатаму кога ке завршам. Ке идам кај што ме носи водата...

учам факултет ама досадно ми е па ке одам војска сега од јануари 15-16:toe:

До многу убави нешта, се освестив, ги правам работите што ги сакам, студирам, се се забавувам и се надевам дека сум на почетокот од вистинскиот перформанс.

До доста добро ниво во мојот живот покрај многуте срања кои ми се десија и се снајдувам перфектно добро и ми е мило поради тоа...

3та година средно...па за понатаму ке видиме...се надевам дека тоа што го планирам успешно ке го реализирам:pipi:

До седумнаесетата Бисерна улица!
И сеа?
Раскрсница има! Патоказ јок!
Ме предизвикува животов пак! Јас сум на точак, бичам низ улициве ама закочив наеднаш, сјебав колено па се намирив!
Точак уште иам! Статус не сингл, не енгејџд она другото! Кредитна иам, пари никогаш доста!
И? До кај сум?
Пасив агресив ми се понаша животов! Воч аут животе:icon_cool

Па ваљда сум на некој добар пат....размислувам потрезвено и пореално гледам на работите и се трудам да се ставам себеси на прво место за да се заштитам и да не бидам повредена.

До четврта година средно и една огромна желба да дојде септември:vozbud:

До хмм..факултет после војска.

МОментално си тапкам в место:jaj:

уффф...има ноогу работи шо сакам а ги напраам,ама некако не иде,и иако изгледа дека цел живот е пред мене,некако ми лита времето :(

Ќорсокак.

Прво треба риверц малку, па до следната раскрсница.

Четврта година средна...али мислам дека за последниве 6 месеци донесов толку многу одлуки и проживеав толку многу нервози што се чуствувам како да поминаа неколку години а не неколку месеци...ама има уште мнооооогу пред мене...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom