Вашиот живот до сега - на кратко!

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
До каде сум?.., 18 години, па треба да биде нов почеток, ја почнав годината со нервози, поради една личност која на крај ме изигра, убав почеток нема што, крај на 3 година, ја изгурав добро, оваа лето нема седење и уживанција ако сакам понатаму да продолжам со тоа што сакам да бидам во иднина, така да идам у Белград, да земам книги и прашања за приемен и да вежбам задачи, полека да се спремам.., со љубов до никаде, а дали воопшто постои љубов или ја измислија романтичари, што е љубов некое восхитување кон некоја личност, кога тогаш се паѓа у вода.., така да љубов бришам од список оваа година.. или не?, од кај па да знам...

.. До работ на егзистенција сум.
Се надевам ќе приживеам да ви пишам и утре.

Најверојатно до најубавиот дел од животот.Тоа што сметам е сон на секоја возрасна личност.

Од што многу ствари се искомплексираа, забораив до кај сум :)

Катастрофа...До некаде..Се шо барам не можам да го најдам..ај ќе прекинам да барам..па валда тоа ќе ме најде мене...

Зошто толку кукања и песимизам , не ми е јасно...
На темава убаво е напишано до каде сте со животот а не какво е вашето моментално расположение

Завршив средно, сега уште матура да полагам...
:)
Во меѓувреме добив одговор од факултетот - примена сум:)))

Еве до 19тата година.ден пред завршување 1 година факс. сеуште во Скопје. а да и пред прекрасно лето исполнето со многу сонце, нови места и луѓе.

in the midle of nowhere........do nigde..... one day on the top an the other ......down

До 19 тата година, високо образование во процес, и гледам што поарно да се проживее младоста :)

Завршив средно, сега уште матура да полагам...
:)
Во меѓувреме добив одговор од факултетот - примена сум:)))

Офтопик:Каде примаат без матура?:pardon:
Oнтопик: Јас сум до 22 година, 4та година на факс, барам работа ако најдам нешто летово да се тргне некој денар на страна. :smir:

Почна да ми се средува.....убаво ми е....колку е убаво кога конечно го наоѓаш она што си го барал долго време!:smir:

До делот кога нема sex, drugs & rock 'n' roll...Само Prozac.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom