Вашиот прв допир со компјутерите

• Креатор на темата Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување Време на започнување
Пред 9 години, т.е на 7 години. Тогаш си ја скршив раката, и како оштетување земав пари 20 000 денари, и купив тогашна ѕверска машина. Pentium 2 700 Mhz Processor, 32 MB RAM Memory, 2 GB HD :vozbud: :vozbud:

На 7 години кај братучетми, едно скапано компијутерче и играв тарзан и цс. Дома купив во трето оделение играв цс и нешто со коли најмногу.

Уф... одамна беше... не ми текнува точно кога. Знам дека играв карти и кога ќе победев многу се радував:vozbud: Картите почнуваа да скокаат како луди!!

Па колку што се сеќавам имав околу 8 години а за играта не ми текнува која беше....

Пред 9 години еден ден пред нова година =) си идам од школо ко че видам со че видам компјутер Јееее =)

Во основно кога бев на 1 час по информатика

Пред 6 год и тоа цс и седнеш како бот си купуваш на маус 1 мин во база додека да избереш оружје кое е најубаво на сликата:pos2:

Незнам точно пред колку години беше ама знам дека беше кај еден чичко на работа. Имаа фудбал и јас тогаш прв пат официјално седнав на компјутер и видов каква уствари дигитална машина било тоа :icon_lol:. А инаку ако ве интересира за играта, што да ви зборам, тие фудбалерчињата беа едни минијатурни (оние од нинтендо на времето беа за нив real player :jaj:)

2002 година мислам беше.Бев кај братучед нагости,он тогаш си купи компјутер и јас отидов кај него да го испробам :vozbud:

Ne se sekavam bas najdobro, no mislam deka bese pred 6 ili 7 godini.

Беше во далечната 1998, кога ми купија компјутер, кое трчање беше од школо до дома да играм NFS :pos:

Пред 15 години, значи кога имав јас 5 години, на компјутерот на тетка ми и така научив латиница :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom