Вашиот прв допир со компјутерите

• Креатор на темата Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување Време на започнување
На 6-7 години..
За прв пат кај мојата комшика ... највеќе се радував на Notepade :pos2::pos2: и додека учеше мојата комшика јас си стискав букви.. :pipi::pos2:

Мислам дека беше пред едно 5-6 години :) Кај тетка ми..цело време играв тарзан =D

286-ка тато купил во 1995. црно-бел беше, му изгоре 4 РАМ. Сега не можам да најдам 4 рам да го особособам, а моментално имам 2000рам. Играев Принц оф персиа 1, сфинга, супаплекс...

Prv kontakt so komjuterite mi bese pred 12 godini, koa imav 6 godini. Na majka mi prijatelka rabotese u socijalno i koa odev tamu se cackav na nejziniot kompjuter.
A prvata igra so ja igraev bese supaplex

Во 1996 година, значи пред 13 години, кај комшиите играв стрит фајтер
Мене ми купија во 1999 г, го отепав од играње Херкулес :pos2:
Ах, спомени...

Во четврто одделение, со оглед на тоа дека во тоа време беше привилегија и чест да се има компјутер. Тогаш како и повеќето најмногу го користев за игри и малку подоцна веќе и за нет.

Ми текнува на времето татко ми донесе дома писи со црно бел екран :icon_lol: 186 или 286 беше, небитно, како и да е кога ќе ми текне што се дешаваше ми доаѓа да прснам од смеење... го гледав ко теле одредено време дури не ми текна дека може уствари да ми послужи за нешто...:pos:

На 5-6 години.. Имаше татко ми меѓу првите во градов пц во фирмата.. И ми беше интересно само стискав буквичиња...

Мојот прв допир со компјутерот беше во 1одд мислам и омилена игра ми беше супер марио имаше и многу други ама не ми текнуваат сега иначе мојот прв компјутер и уште два исти такви ги имам уште на поткровје едниот за чудо ама уште функционира.

пред 6-7 год прв пат чепнав комјутер онака општо после тоа се знае мирц по 10 саати

денес после ручек, дирекно на форум...
:tapp:

пред 6 години .... цел ден цртав на паинт и играв маме32 :vozbud:

на 7 год беше. братучед ми имаше меѓу првите во градов компјутер и кај него се собираа сите од цело маало и јас одвај чекав да заминат за јас да си играм GTA San Andreas :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom