Вашиот најомразен клуб

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување
Ај малце поопширно сега
Баерн Минхен - Знаете кога беа екипа Баерн...? Кога во тимот им играа Кан (е тој човек ти беше прав капитен), Ефенберг, Шол, Елбер, Куфор, со чело на Хицфелд... Тогаш кога го изгубија финалето од Манчестер, машки го поднесоа тоа (играчите не фановите), и после 3 години ја освоија ЛШ. Денешниов Баерн ти се искомплексирани копилиња кои КОНЕЧНО дочекаа да видат европска титула. Кога ќе видиш што фаци им играат во тимот...Швајнштајнгер, Милер, Робен, Рибери, и Гомез до пред некое време, башка гледај сега им дојде Секташон од Барса...:facepalm: . Фановите се нарцизоидни копилиња кои истотака долго време ја сонуваа титулата, и сега кога се на врвот мислат дека го фатиле Господ за јајца. Мислат дека во Германија само тие заслужуваат да бидат на врвот, а нивната немоќ и искомплексираност се покажа на дело кога Клоп и неговите деца од улица ги направија мајмуни во цела Германија. Сега ја користат најпедерската тактика и им ги купуваат играчите... побезобразно од ова, Амин.

Najocaen post za 2014 za a nagradata ke ja primi g.Zhabar. (clap clap)

Bezobrazno e legalno da kupuvas igraci,a sto e togas konstantno so godini mestenje? :pos:

Baern gi tepa 1-4 na gosti a im trebase nereseno za prolaz,a vodea i 1-0.Za lani ic da ne zborime,Freiburg pojako ke izigrase.Kompleks.
Tymoschuk dade gol,ete takov igrac igrase. :pos:

Sezonava si otpadnaa kako sto i bese ocekuvano,pa tesko da sfatat deka se mizerni vo evropskiot fudbal.

Tolku da se napnes vo 6 satot,sto covek ke bese. :icon_lol:

(Se razbudiv da vidam nekoj rezultat i sto ke vidis,iskompleksiranost na nivou.)

Сега сваќате зошто ги нареков така нивните фанови

I sto ako boldirase kopilinja,ti ebam toa ligusot sugav.

Pa ajde iskazi be stari,nesto zapocna Uli,Beckenbauer,Jeremies..Ajde mozes ti podobro.

Boldira sto boldira,no ne gledam kade e spomnata germanska ekipa.

Во Германија има само една екипа, Баерн Минхен... остали нису битне

И ај не замарај, јас си го кажав мислењето, а ти како тоа ќе го примиш (одпозади) ич не ми е гајле

Барселона
Манчестер Јунајтед
Реал Мадрид
Порто
Јувентус
Баерн
Баер
ПСВ
Лацио
Севиља
Виљареал
Стоук Сити
Марсеј
ПСЖ

Барса и Реал дефинитивно, заедно со цела Шпанска репрезентација, тука негде се и Челзи, Сити, Интер, а зад пети им се Јунајтед и Монако

Барса на Пеп го играше најдосадниот фудбал, со грев нарекувајќи си го „тотал-фудбал“.

Ова шо лани Баерн го играше, тоа е тотал фудбал. Бесконечно пимплање со пола голови постигнати преку идентичен начин (навлекувајќи го противникот на неуспешна офсајд замка), начин у кој факинг Педро даваше голови, симулирајќи и со судиска помош поминувајќи ги најклучните препреки, е далеку од допадливост.

Настрана тоа што сум фан на Реал, па демек од комплекс или нешто, ете и Барса на Рајкард им наби комплекс на Реал па за тој фудбал немам негативен став.

Претпоставувам дека е досадно кога си навивач на друга екипа и кога твоите не можат да ја допрат топката. Инаки, тоа бесконечно пимплање како го нарекуваш, дојде покасно, кога повеќето екипи сфатија дека единствен начин да не примиш многу голови против Барса е со сите 11 фудбалери да бидеш во својот шестнаесетник.

Реал во неколку наврати се обиде да не игра така, да не те потсетувам како помина. :icon_mrgr:

Од гледање на ТВ фудбал немам омразен клуб, но во реалноста имам омразен клуб.
А тоа е Прилеп Сити, собрани хоштаплери кои не потценија пред утакмица и мислеа дека така лесно ќе ја дадеме. Мојот клуб таа сезона беше во криза, богами најголема досеа. Си заминаа 3-4 првотимци, останавме одвај со 12 играчи.

Очекуваа лесни поени затоа што и тие беа пред отпаѓање, па уште пред утакмица се смееја, провоцираа дека ќе си инкасираат 3 бода. Таа утакмица се сеќавам беше одма после паузата, значи мраз и вода на теренот, плус им игравме со 9 играчи. Значи немавме доволен број играчи!

Ме здивија начисто!

Пресисав скроз од инает, реков ако овие не ги заебеме, тогаш кој?!
И така им извадовме 1-1, штета што примивме гол од само една шанса и навистина чудо е што не добив црвен. xD

Последици: Раката шината и глуждото изгребан. :icon_mrgr:

Милан.

Педери.

Милан и Барса. Едноставно ги мразам. Некој ќе рече затоа што се најдобри, вакви такви. Едноставно ги мразам.

Се ќе разберам кај Ширеа-ва, ама пишал Палермо ради педерските дресови. :pos: А Јуве какви има бе? :ROFLMAO:
П.с. Не отварајте вакви теми затоа што 90% од членовите не ја разбираат намената. Ова не е тема за да почнеш да се караш со некој него да кажеш зошто мразиш одреден клуб. Не можам ја да убедувам некој што го мрази Интер да не го мрази Интер, едноставно тоа е негов избор...

А за мене најомразен клуб се знае кој е, Јувентус, ѓубрето од екипа, најгнасното нешто што постои на светот. Местат, плачат, се дрогираат, се допингуваат, грди се ко ноќ, не им свират офсајди од 2 метра, стативата почнуваат да ја важат како последен играч во противничката одбрана ( :pos: ) и уште мал милион педерски работи.

Ги мразам Јунајтед зошто победувале....среќни победи, судии, ферги, кур се стресе... :icon_mrgr:
Да бевте родени почеток на 80ти па барем да фатевте нешто, вака постовите ви се патетика.

Како може некој да го мрази Ливерпул кога најголемото зло што го има нанесено последнава деценија е една победа врз Милан во 2005та :D

Би рекол МанЈу, не дека нешто ги мразам али целиот тој муабет „судии“, „педери“, „ферги тајм“ и константен натпревар само во освоени титули (не дека Ливерпул одкако го пратам нешто можел да му парира на Јунајтед со игра и моќност) ме тера да имам некоја горчина кога станува збор за нив. Игра улога што имаат и малку налудничава фан база која не дека не го сака клубот или се глорихантери туку едноставно често знаат да бидат нападни, досадни и егоистични. Можеби некој ќе каже дека им се може, зошто се огромни години на врвот ама според мене не е оправдување. (на страна неколку личности кои што ги знам лично и се одлични. Неколку има и на форумов, чии мислења сериозно ги ценам и сум им кажал дека најголема грешка им е што навиваат за Јунајтед :D )

Во глобала, не мразам туку почитувам ривалство, закоренето. Не можам да ги мразам Евертон зошто дадоа огромна поддршка за Хилзброу и кога се откри вистината газдата на клубот гостуваше на Енфилд и држеше говор пред цел стадион и од 44.000 навивачи доби громогласен аплауз. Тоа се вика почит и ривалство а не омраза.

Не мразам, само поштуем јако и здраво ривалство. Закоравено, тврдо, старо со децении. Да гинат на терен со цело срце и после последното свирче да си пружат рака.

Секој клуб место, секој клуб добива судиска помош. Некој кога му е потребна, некој кога не му е. Често станува збор и за превид и затоа тоа не го оправдувам како цел да мразиш одредена тим.

Е сега, можам да мразам играч. Не го можев Гери Невил како играч ама затоа како аналитичар на СкајСпортс некако омекнувам према него :)

Едит: Игра улога и тоа што тие не престигнаа во освоени титули, тешко е ама ќе ги тицнеме пак :D

Реал, Билбао оти не толчат редовно и Еспањол педерите.
Не сакам ниту една италијанска екипа.
Ги сакам сите англиски освен Челзи.

Ливерпул бе, чисто онака од инат :свиркам:

Back
На врв Bottom