Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.251
- Поени од реакции
- 91.739
Ај малце поопширно сега
Баерн Минхен - Знаете кога беа екипа Баерн...? Кога во тимот им играа Кан (е тој човек ти беше прав капитен), Ефенберг, Шол, Елбер, Куфор, со чело на Хицфелд... Тогаш кога го изгубија финалето од Манчестер, машки го поднесоа тоа (играчите не фановите), и после 3 години ја освоија ЛШ. Денешниов Баерн ти се искомплексирани копилиња кои КОНЕЧНО дочекаа да видат европска титула. Кога ќе видиш што фаци им играат во тимот...Швајнштајнгер, Милер, Робен, Рибери, и Гомез до пред некое време, башка гледај сега им дојде Секташон од Барса.... Фановите се нарцизоидни копилиња кои истотака долго време ја сонуваа титулата, и сега кога се на врвот мислат дека го фатиле Господ за јајца. Мислат дека во Германија само тие заслужуваат да бидат на врвот, а нивната немоќ и искомплексираност се покажа на дело кога Клоп и неговите деца од улица ги направија мајмуни во цела Германија. Сега ја користат најпедерската тактика и им ги купуваат играчите... побезобразно од ова, Амин.
Najocaen post za 2014 za a nagradata ke ja primi g.Zhabar. (clap clap)
Bezobrazno e legalno da kupuvas igraci,a sto e togas konstantno so godini mestenje?
Baern gi tepa 1-4 na gosti a im trebase nereseno za prolaz,a vodea i 1-0.Za lani ic da ne zborime,Freiburg pojako ke izigrase.Kompleks.
Tymoschuk dade gol,ete takov igrac igrase.
Sezonava si otpadnaa kako sto i bese ocekuvano,pa tesko da sfatat deka se mizerni vo evropskiot fudbal.
Tolku da se napnes vo 6 satot,sto covek ke bese.
(Se razbudiv da vidam nekoj rezultat i sto ke vidis,iskompleksiranost na nivou.)
Сега сваќате зошто ги нареков така нивните фанови
.