Вашиот најомразен клуб

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување
Палермо, Интер, Катанија, Рома, Наполи, Џенова, Киево, Фиорентина, Милан, Барселона.
Од Англија само Јунајтед не ги мразам, се друго се љушпи, ептен нафурани се.
Од Германија сите ги мразам пошо општо како германци не ги сакам, некако гадни ми се.

Шајзе - затоа што на времето кога баш требаше да ги победиме увек не победуваа, али затоа 2001ва им го спопикавме со се јајца, исто ко шо среќниот МанЈу нас не заеба 1999та . И потоа знае да не плескаат ама затоа сега си го јадат. А и онака фашисти не ги сакам , фашисти се јбг :icon_lol:

Дортмунд - заради тоа што 2 години неможевме топката да изнесеме од своја половина без да ни следува контра и гол. И на нив вративме.

Овие можеби не ги сакам но ги почитувам, сериозно да не беше толку јак Дортмунд немаше и ние да сме толку јаки, секоја чест на тоа што успеаа да постигнат без фрлање по 100 милиони за да земат само една лига и еден куп и да го фрлат под автобус.

Надвор од Дојчланд убер алес ги има неколку:

Реал Мадрид - си имаме ривалство со нив, ги сметам за најголеми конкуренти низ историјата , а и денес сепак се најтрофејниот клуп во Европа благодарение на 5те титули по ред пред 50-60 години кога ги освоиле кога другите екипи главна цел им било да не ги разочараат навивачите од својот град и позади нив не стоело цело кралство.
Ла Децима плус чекаат. А и фановите нивни многу го тупат со нивните споредби дека имаат подобри играчи на секоја позиција против секој противник што играат.

Милан - незнам зашто ама дури и сега колку се очајни мислам дека ќе не победат. За мене тие ќе бидат секогаш фаворити против нас. Едноставно не плескаат , среќа се немаме доста време сретнато во ЛШ во последните години. Најверојатно и наредните затоа што тешко дека ќе играат ЛШ во наредните години.

МанЈу- не ми беа толку одвратни благодарение на Ферги кој беше човек за респект ама сепак не ги сакав. Башка колку пати ги убедував другарите дека последните 5 години се просечна екипа со просечни играчи ама благодарение на Ферги се на тоа ниво. Тоест беа на тоа ниво сега се просечна екипа со просечни играчи и просечен тренер. А да имаат и суперултранајдобриотталентнасветот Јанужај. Има и други причини кој се 101318937 пати набројани.

Вредни за спомнување : Барса заради најдосадниот фудбал што сум го гледал некогаш, Интер исто така ама заради тоа што кога отворам фан клубот дечките имаат добар сенс за хумор и не ми се толку одбивни веќе и уште некој не ги сакам ама тоа се ситни екипи ко Нирнберг,Минхен 1860, Арсенал и ПСЖ.

најомразени ми се нашиве телевизии да ги ебам не даваат преноси од нитуедна лига, заради нив повеќе нема омилени и омразени клубови и се помалку се збори за фудбал, да нема лига на шампиони на махтв не би гледал никад фудбал, пуштам на stream некад кога чекам некоја задна утакмица на тикет инаку глупо ми е на нет да гледам утакмици со странски коментатори го нема тој филинг

Јуве-оти се најголемите местачи на светот
Челзи и Арсенал оти се плачковци
МанУтд оти победуваат само ако им помагаат судиите

Глупите екипи од Милано :sick:
--- надополнето: 3 јануари 2014 во 22:56 ---
Да се надополнам.. Почнав и Баерн и Барса последниве 1-2 год да не ги сакам (што е различно од мразење), а за разлика од тоа почнав Атлетико М. и Борусија да ги засакувам...

Ги мразам Стоук, Вест Хем, Блекбурн...
Традиционално не сакам вештачки создадени тимови, ПСЖ, Сити, Монако.

Традиционално ривалство со Ливерпул, каде и да се на табела, први или последни, со нас играат како да нема утре.

Еден и единствен клуб кој го мразам е Јувентус.

Ако има нешто погадно од РеЈал во фудбалов, тоа беше РеЈал со Мурињо на чело. Најлошото нешто шо му се има десено на фудбалот.

giphy.gif

Фановите на БаЉерн и нивните причини да го мразат Реал :pos:

Ла Децима? :pos:
Џабе ви е се , увек ке патите од нас

Незнам дали таа криминална банда (Шо би рекол брат Љубе :D) може да се нарече фудбалски клуб.Ако може ,тогаш Јувентус за мене е најодвратниот и најместачки клуб во светот.Синоним за нечесност и криминал во светот на фудбалот

Мислам дека нема да биде лошо некој вид на пребројување да се направи после одредено време, баш ме интересираат реузлтатите :D

Back
На врв Bottom