Вашиот најомразен клуб

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување
На прво место Јувентус секако, најодвратната екипа у историјата на овој спорт, проклети местачи.

На второ место Барселона, никогаш порано не сум ги мразел Барса, најверојатно зашто беа у вечна сенка на Реал па ме болеше кур за просечна екипа која се бореше со расинг сантаднер, севиља, атлетико и остала багра за средина на табела. Се до полуфиналето со Интер 2010 година и тоа нивно пичкарско играње на фудбал и лигавење на судиите...

Трето место Манчестер Јунајтед, нај досадна екипа што го играла фудбалов, никогаш не сум ги сакал.

Има и екипи што не ги мразам ама ме нервираат многу, Рома, Наполи, Киево, Сиена, Астон Вила, Црвена Ѕвезда...

Разбирам да не ја сакаш Барса заради утакмицата со Интер, али да кажеш дека Барса била просечна екипа е баш глупо. Ондак Интер во која категорија на екипи спаѓа ако Барса спаѓа во просечни екипи ?

Не може екипа со 80 титули во нејзината историја од кои 22 лигашки титули, 4 ЛШ, 4 Супер купа на Европа, 2 пати шампиони на свет да спаѓа во просек екипи.

Па уште и порано не си ги мрзел зашто биле у вечна сенка на Реал, а се кладам дека од кога гледаш фудбал Барса има повеќе лигашки титули од Реал.

Барса, ради дебилниот фудбал што го играа со ќелавиот и ради тоа што поише ме потсеќаат на секта отколку на фудбалски клуб
Ливерпул, пошто се најодвратното нешто на островот, и заради двете огромни несреќи кои ги имаат предизвикани нивни фанови, предизвикувајќи смрт на преку 100 невини нивни , и фанови на Јувентус
Катаниа пошто се најодвратното нешто во чизмата
Лацио, Интер пошто се педерчиња збратимени,ривали на Рома, а и одсекогаш ми биле гнасни
Јуве заради местењето и 1001 контроверзија
Цела германска лига пошто го земаа 4тото место на Италија :icon_lol: ( шала )

Барса на Пеп го играше најдосадниот фудбал, со грев нарекувајќи си го „тотал-фудбал“.

Ова шо лани Баерн го играше, тоа е тотал фудбал. Бесконечно пимплање со пола голови постигнати преку идентичен начин (навлекувајќи го противникот на неуспешна офсајд замка), начин у кој факинг Педро даваше голови, симулирајќи и со судиска помош поминувајќи ги најклучните препреки, е далеку од допадливост.

Настрана тоа што сум фан на Реал, па демек од комплекс или нешто, ете и Барса на Рајкард им наби комплекс на Реал па за тој фудбал немам негативен став.

Ако толку била едноставна и лесна за читање Барса зашто 3 години беа доминантни? Зашто не се најде тренер, односно екипа да ги победи со фудбал(освен Интер со Мурињо што и не го сметам за фудбал)?

Баерн факинг Минхен. Нема некоја посебна причина, обожавам кога некои од нивните фанчиња без никакви аргументи зборуваат против Јунајтед и Фергусон, a нивната болка со Јунајтед е друга . Онака смеа ме фаќа. Само си го пуштам финалето од 1999 и ништо друго не е битно. Единствена работа шо може да ме расположи кога ќе се скарам со женска( :icon_lol: ) и со било кој, се последните 3 минути од финалево. И неколкуте минути кога го креваат пехарот пред навивачите, тие што не играа.

АND SOLSKJAER HAS WON IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Си ги помешал ти работиве изглеа, обратно ги пиша... Јувентус и Барса треба место Милан и Реал. :свиркам:

Шо му е на луѓево бе? :eek:
Добро бе, дали има клуб со повеќе местенки од Јувентус, па не за џабе беа во В. Купуваа/продаваа утакмици, ја редеа со фудбалери, купуваа судии и уште го прават сето тоа, само ако... !
Зошто ги мразам, зато шо не знаат да покажат почит, како шо се вели... не се спортски џентлмени, арогантни се до максимум (Киелини), немаат физиономија за во ЛШ (се работи за елитно натпреварување.. то е), конзервативни селанчишта, ропаци.......и така натаму и така натаму.:D

Така е бе берзеркер, искажи ја сета твоја фрустрација . извади го сетиот гнев од тебе ... (очигледно ти го расипал Јуве детството, јадниот тој интераш :tapp: )

Ливерпул, пошто се најодвратното нешто на островот, и заради двете огромни несреќи кои ги имаат предизвикани нивни фанови, предизвикувајќи смрт на преку 100 невини нивни , и фанови на Јувентус
Катаниа пошто се најодвратното нешто во чизмата
Ќе сфатам за Ливерпул, али зашто Катанија не ми ги сакаш? :(

Интер, ради тоа што си го измислија калчополи, за да си додадат некоја титула плус, не за друго, туку за да не им избегаат милан за второ место, знаат дека прво не стигнуваат. :)
Ради тоа што се плачковци и секад кога не им иде тоа е зашто Јуве местат утакмици, нели, а и повекето фанови на Интер на форумот ми имаат оставено таков впечаток, па и од тука нешто влече :icon_mrgr:. А, и многу гадурии од фудбалери. :)

Порано повеке ги мразев Милан и како мал многу повеке се карав со навивачи на Милан отколку Интер, али тоа е веројатно затоа што тоа беше пред калчополи, и никаде ги немаше во борба за титула.
А во последно време многу пофер навивачи на Милан имам запознаено, отколку на друг италијански ривалски клуб.

Од другиве што знам, Реал можда, ваљда ради таа филозофија што ја тераат на галактикоси, а на крај секогаш пропаѓа.

Во последно време нафташите, ПСЖ ми беше омилен тим од Франција и за нив навивав таму, ама одкога ги земаа арапите, веке не.

Јувентус - најголеми местачи во Европа.
Барселона - заради досадниот глуп стил на игра, глумци и тим кој е фаворизиран од УЕФА последните години.

Ваква тема дефинитивно може само навивач на Ливерпул да отвори. А и такви најмногу се изјасниле гледам. :icon_lol: Ноу хард филингс. :P

Иначе јас не мразам ни една екипа. Озбилно. Поточно ги мразам Ливерпул, Челзи, Сити, Арсенал, ама само викендот кога треба да играат со Манчестер.

Значи за мразење, не мразам како што кажав. Ама има екипи кои повремено ги хејтам и им посакувам неуспех, најверојатно резултат на некој комплекс кој ми се створил од тие екипи, признавам. На пример многу го хејтав Арсенал некаде кога почнував да го гледам повеќе фудбалот. Го хејтав и Челзи на Мурињо, од првиот период. Исто ја хејтав и Барса до пред година и нешто, нормално на сите ни е јасно зошто. Ама девојка ми е за Барса, а не сакам да ја гледам како се нервира и ова брзо помина. :D

П.С. Цело време мислев оти @Ставрогин е за Милан, жими се. :D

Да се надополнам. Исто како помал и Реал го хејтав, најверојатно оти имаат најмногу титули во ЛШ. Истото важи и за репрезентацијата на Бразил. На секое големо натпреварување јас навивам против Бразил, оти имаат најмногу титули на Светските првенства. Од другите репрезентации исто така никогаш не сум ги сакал Италија и Германија, ама ова СП ми се допаѓа тимот на Германија и не би имал ништо против тие да го освојат. А мислам дека Шпанците треба да паднат конечно. :)

Ај малце поопширно сега

Интер - Јуве е крив за се... Ги имаше најдобрите двајца напаѓачи во свет едно 4-5 години, и пак не освоија ништо. Доказ за тоа дека се сакат тим. А кога дојде Мурињо кај нив... Замисли бе бате, Мурињо, Матераци и оној коњон од претседател... се собрале сељаците на едно место. До пред Калчополи се Јуве им беше крив, сега после 2010, пак се Јуве криви. Сакати неможеле гол да дадат, Моџи и компанија се криви, судиите, Ањели. Ќе немаат да тепаат со Новара, пак ние криви... А пак тие, чесните(Мајка Тереза), цела Италија мести, тие на мравка не газат... ама пак Јуве се криви, и по дифолт јајцата цитрони ти ги прават. Башка и она кога го вреѓаат Келини (добро за вреѓање е човекот), а гледаш во нивни фан клуб свршуваат на Матераци, најголемото гомно од играч што стапнало на терен. Која иронија човече
Милан - Ауу кое ривалство беше пред Калчополи со овие (Интер тогаш не постоеше) и после до пред две-три години. Не тепаа ЛШ, ние ги тепавме во Серија А, па пцуење, тепање (со фановите). Сега да ти е грев да кажеш дека ги мразиш, ќе те мислат ретардиран дека си.
Стоук - Стоук ги гледам како Николас Кејџ....антипатична фаца, која никогаш не знаела да глуми, а верувам дека и никогаш нема ни да научи. Така и овие, антипатична екипа што незнае да игра фудбал, а и никогаш нема да научи. Фудбалерите сите до еден нека појдат на нива, и нека садат бостан, или нека берат тутун. И името бе... СТОУК :facepalm:. Башка и Драгонски кога ќе ја стави сликата од нивниот лепотан ... :sick:
Барса - Барса беа "убави за око" додека беше Рајкард кај нив, со Роналдињо како најдобар играч. Во ерата на Гвардиола се видоа дека тој, Чави, Иниеста и Меси се главните во тимот (Пујол не го сметам, тој не се замара толку многу). Башка и плачењето на терен, глумата,... се тоа шлаг на торта е доаѓањето на копиљот од Бразил, да се дооформи актерскиот кадар. Имаше право некој што пиша погоре дека се како секта.
Баерн Минхен - Знаете кога беа екипа Баерн...? Кога во тимот им играа Кан (е тој човек ти беше прав капитен), Ефенберг, Шол, Елбер, Куфор, со чело на Хицфелд... Тогаш кога го изгубија финалето од Манчестер, машки го поднесоа тоа (играчите не фановите), и после 3 години ја освоија ЛШ. Денешниов Баерн ти се искомплексирани копилиња кои КОНЕЧНО дочекаа да видат европска титула. Кога ќе видиш што фаци им играат во тимот...Швајнштајнгер, Милер, Робен, Рибери, и Гомез до пред некое време, башка гледај сега им дојде Секташон од Барса...:facepalm: . Фановите се нарцизоидни копилиња кои истотака долго време ја сонуваа титулата, и сега кога се на врвот мислат дека го фатиле Господ за јајца. Мислат дека во Германија само тие заслужуваат да бидат на врвот, а нивната немоќ и искомплексираност се покажа на дело кога Клоп и неговите деца од улица ги направија мајмуни во цела Германија. Сега ја користат најпедерската тактика и им ги купуваат играчите... побезобразно од ова, Амин.
Сите мали екипи од Шпанија - Ќе речете, они од Италија се бетер, да ама барем си имаат тактика овие во Серија А. Дај еден гол и тури го катанаџото. Е овие во Шпанија не се знае кој пие, кој плаќа. Го гледаш една сезона игра ЛШ/ЛЕ, друга сезона се бори за опстанок. Немаат континуитет, а тоа најмногу ме нервира
Палермо - За малце ќе го заборавев овој "тим". Педерски дресови, педерски играчи, и педерски фанови. Оној претседателон нивни не е со сите, да го ставиш него во Бардовци, мислам дека лекарите таму ќе заболат од него. Менува тренери, без разлика дали тимот му води или не. Најдолг работен стаж на еден тренер кај нив е едно полувреме. Имаше порано еден багабонт во нивна екипа, Карачело се викаше... сељак од играч,изиграваше куртон на терен. Башка тоа што потекнуваат од Сицилија, земјата на мафијашите... Од тој дел на Италија само Месина ја поштувам, пред се што му дозволина на Јулијано таму да се пензионира, и заради тоа едвај чекам да се вратат во Серија А, а овие нека изгнијат со се претседателот во Серија C2

Najocaen post za 2014 za a nagradata ke ja primi g.Zhabar. (clap clap)

Bezobrazno e legalno da kupuvas igraci,a sto e togas konstantno so godini mestenje? :pos:

Baern gi tepa 1-4 na gosti a im trebase nereseno za prolaz,a vodea i 1-0.Za lani ic da ne zborime,Freiburg pojako ke izigrase.Kompleks.
Tymoschuk dade gol,ete takov igrac igrase. :pos:

Sezonava si otpadnaa kako sto i bese ocekuvano,pa tesko da sfatat deka se mizerni vo evropskiot fudbal.

Tolku da se napnes vo 6 satot,sto covek ke bese. :icon_lol:

(Se razbudiv da vidam nekoj rezultat i sto ke vidis,iskompleksiranost na nivou.)

Najocaen post za 2014 za a nagradata ke ja primi g.Zhabar. (clap clap)

Bezobrazno e legalno da kupuvas igraci,a sto e togas konstantno so godini mestenje? :pos:

Baern gi tepa 1-4 na gosti a im trebase nereseno za prolaz,a vodea i 1-0.Za lani ic da ne zborime,Freiburg pojako ke izigrase.Kompleks.
Tymoschuk dade gol,ete takov igrac igrase. :pos:

Sezonava si otpadnaa kako sto i bese ocekuvano,pa tesko da sfatat deka se mizerni vo evropskiot fudbal.

uli hoeness

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom