Вашиот најомразен клуб

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување
Ливерпул Леванте Партизан Црвена Звезда и копелето Мурињо

Поделба на екипите во Примера според мене: :D

Омразени Неутрални Симпатични

Атлетико Мадрид
Барселона
Реал Мадрид
Атлетик Билбао
Реал Сосиедад
Виљареал
Севиља
Гетафе
Еспањол
Малага
Гранада
Леванте
Алмерија
Елче
Селта де Виго
Ваљадолид
Осасуна
Рајо Ваљекано
Бетис

Поделба на екипите во Примера според мене: :D

Омразени Неутрални Симпатични

Атлетико Мадрид
Барселона
Реал Мадрид
Атлетик Билбао
Реал Сосиедад
Виљареал
Севиља
Гетафе
Еспањол
Малага
Гранада
Леванте
Алмерија
Елче
Селта де Виго
Ваљадолид
Осасуна
Рајо Ваљекано
Бетис

Абе.... ме бендиса шемава (поделбава) од организациона страна, ама од суштинска страна некако слабо. :cenzura::unsure:
Ги симпатизираш аутсајдериве а ги мрзиш скоро сите појаки екипи во Шпанија. Па овие "симпатичниве" лани од segunda дојдоа.
Шо знам...

Сликата на Морати :pos:

Па ако ги видиш Моџи и Ањели има да ти се одмили фудбал бе. :facepalm:

Мислам дека нема да биде лошо некој вид на пребројување да се направи после одредено време, баш ме интересираат реузлтатите :D

Јунајтед, Јуве, Реал во убедливо водство.

Сликата на Морати :pos:

Па ако ги видиш Моџи и Ањели има да ти се одмили фудбал бе. :facepalm:

Не..
Погрдо нешто немам видено од Морати, греота е и со коњ да го споредиш.
... и убаво пиша некој поназад, темава не е за реплики и објаснувања. Секој си мрази некој тим и има причина за тоа. До каде ќе стигневме ако јас на сите што пишале дека го мразат Јуве им ставав :facepalm:? Колку дебилни објаснувања видов за омразата спрема Јуве па ни едно:facepalm: не ставив.

Не..
Погрдо нешто немам видено од Морати, греота е и со коњ да го споредиш.
... и убаво пиша некој поназад, темава не е за реплики и објаснувања. Секој си мрази некој тим и има причина за тоа. До каде ќе стигневме ако јас на сите што пишале дека го мразат Јуве им ставав :facepalm:? Колку дебилни објаснувања видов за омразата спрема Јуве па ни едно:facepalm: не ставив.

Сам себе си идеш контра. Ме боли кур ти зашто го мразиш Интер, ама да го мразиш поради тоа што Морати ти личел на коњ ондак брат не знам што да ти кажам, јеби га.

А ако објаснувањата од типот дека е најпокварен и најместачки клуб се дебилни тогаш какви се објаснувањата од типот Интер и Морати го измислија Калчополи за да освојат титули? :sick:

Сам себе си идеш контра. Ме боли кур ти зашто го мразиш Интер, ама да го мразиш поради тоа што Морати ти личел на коњ ондак брат не знам што да ти кажам, јеби га.

А ако објаснувањата од типот дека е најпокварен и најместачки клуб се дебилни тогаш какви се објаснувањата од типот Интер и Морати го измислија Калчополи за да освојат титули? :sick:

Дебилни ми се објаснувањата кои доаѓаат од навивачи на Интер затоа што Интер не ни бил засегнат од местењето на Јуве. И онака разликата пред Калчополи беше неколку места на табелата. Такви објаснувања да дојдат од навивачи на Милан, Фиорентина, Рома, Лацио, Парма па да разберам. Иначе Интер ги мразам отсекогаш а една од причините е Морати гробот и плус колку и да се слаби, уживам во нивните неуспеси.

Џенова од дното на душата, многу пати здравје ми земаа на обложувачки план. Тука би ги додал и Волфсбург заедно со Копенхаген. Ова е мојте 3 најомразени тимови.

Исто така да надополнам кога веќе сме тука...

Лејкерс-Бидејќи сите навиваат за нив а 70% појма немаат од кошарка и поради гнасната фаца Коби Брајант.

Мајами-Бидејќи се најаки и Вејд,Кол и Батие страшно ме нервираат и ми се одвратни

Црвена Звезда-(не знам зошто)

Аталанта-(бидејќи само против Интер знаат да играт,копилиња гнасни)

Сите руски екипи а најмногу Зенит,Марсеј,Наполи,Галатасарај,Јувентус,сите можни англиски екипи од подолните лиги вклучувајќи и Англиската чемпионшип(се разбира освен Бамбер),Бока Јуниорс,Стоук...и многу многу други

Исто така да надополнам кога веќе сме тука...

Лејкерс-Бидејќи сите навиваат за нив а 70% појма немаат од кошарка и поради гнасната фаца Коби Брајант.

Мајами-Бидејќи се најаки и Вејд,Кол и Батие страшно ме нервираат и ми се одвратни

Црвена Звезда-(не знам зошто)

Аталанта-(бидејќи само против Интер знаат да играт,копилиња гнасни)

Сите руски екипи а најмногу Зенит,Марсеј,Наполи,Галатасарај,Јувентус,сите можни англиски екипи од подолните лиги вклучувајќи и Англиската чемпионшип(се разбира освен Бамбер),Бока Јуниорс,Стоук...и многу многу други
Работава до 12 се мразам сам,а после 12 и сам и сите ги мразам.:pos:

Абе.... ме бендиса шемава (поделбава) од организациона страна, ама од суштинска страна некако слабо. :cenzura::unsure:
Ги симпатизираш аутсајдериве а ги мрзиш скоро сите појаки екипи во Шпанија. Па овие "симпатичниве" лани од segunda дојдоа.
Шо знам...

Ова омразени го пишав поради насловот на темата, не дека ги мразам сите тие екипи туку може да се каже дека ми е мило кога губат (бидејќи се ривали на Валенсија :) )
Инаку за симпатичните екипи: Леванте и Елче се од Комунитат Валенсијана и уште кога беа во Сегунда навивав да се вратат во Примера, а Селта де Виго ми е симпатична од некаде 2004 година кога играа во Лига на Шампиони ( И btw беа во Примера xD)
Атлетик Билбао ми се допаѓаат поради филозофијата на клубот, а од оваа сезона и уште повеќе поради ангажманот на Ернесто Валверде како тренер. (кој сметам дека беше најдобар тренер на Валенсија по Бенитез).

Дебилни ми се објаснувањата кои доаѓаат од навивачи на Интер затоа што Интер не ни бил засегнат од местењето на Јуве. И онака разликата пред Калчополи беше неколку места на табелата. Такви објаснувања да дојдат од навивачи на Милан, Фиорентина, Рома, Лацио, Парма па да разберам. Иначе Интер ги мразам отсекогаш а една од причините е Морати гробот и плус колку и да се слаби, уживам во нивните неуспеси.

Добро како можите да се правите толку прости, јас не можам да разберам. Како можи Морати да е крив за тоа што Јувентус од преголемата комоција на табелата која што ја имаше (со местење утакмици и подкупување на судии), при крајот од сезоната, сеа па обратно, почна да продава утакмици. Ниеден од Итер не беше осомничен за местење утакмици, а кај вас ова беше во неколку сезони (2011-12), зотоа и дел од играчите немаа право на настап на Европското. Ова не е ли Калчополи? Ова е Калчополи брату, made in Juve!
Можам да се согласам само со тоа дека Морати со големо задоволство се потруди Јувентус да си ја добија заслужената казна. Е ова би можел да го прифатам. :pos: Ама овде не се работи за "креирање" на Калчополи од страна на Морати, извини.

Back
На врв Bottom