Вашиот најдолг и најкраток секс

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Eko1 напиша:
Најкраткиот отприлика 2-3 минути (а сепак ми беше еден од најубавите)........ најдолгиот околу 15 саати (крати паузи на секоја тура...лижења...пиење вода и тнт...иначе за да бидам посигурен се јавив и ја прашав:icon_lol: )..... интересното е тоа што и двете ситуации ми се оствариле со истата девојка. :pehar:

Морав да се цитирам самиот себеси..... се решив пошто е ден на заљубените да и се јавам на оваа иста девојка :love2: .... да се видиме сега.... моја цел ќе биде да срушам еден од двата горенаведени персонални рекорди..... т.е. поточно тој подолгиот....:sekss: :sekss: :sekss: :kajg:

ПС: Update ке има утревечер доколку има промени :wink:

15 саати шо е многу многу е. Дај бидете реални, максимум до 5 сати али и то е многу. Најкраток 10 мин :)

Love is name sex is game forget the name and lets PLAY the GAME

ThA-BiTcH напиша:
Океј...
ве читам многу често...
"само што имав секс набрзинка":sekss:

-Колку трае тој секс набрзинка?:icon_lol:

Или еднаш Алитта (мислам) рече...друго е спор секс...лигавење до безкрај...
- Колку трае овој секс?

Значи...колку одприлика ви траел најкраткиот секс, а колку најдолгиот?:hump:
Се надевам нема да прочитам двоцифрена бројка, за второво прашање:icon_lol::icon_lol:

Наj-долгиот не знам, чувала ли си за "Тантра"? Некои лjуде казуват с "Тантра" се стига до 18-20 часа секс, jас до толо не сам стигал, ама до 3-4 часа сам, след това веке не ми харесва.
Наj-краткиот, кога много ме мрзи или сам уморен, до 3 максимум 4 оргазма на партнjорката. После заспивам.
Наj-много ми харесва кога на партнjорката и харесва повеке от колко на мен. ;)

Mojot najdolg seks bil 17ipol saati
a mojot najkratok bil : 1ipol saat
sto znaci deka ... se obiduvam da napravam mnogu pogolemi rekordi!ajde bide te mi pozdraveni

Најкраток хммм можеби 10 минути,појма немам а најдолго само пентрација без предигра да се рачуна саат ипол ама после е досадно веќе,мора да признаете ,саат ипол да ја рокаш нон стоп а тие шо викале 3 дена воделе љубов-шо кокаин да не си стави на ку*от или?

па некаде околку 10 мин.бил најкраткиот, а најдолг (ако правиме муабет за без паузи)околу 2 и пол часа

TESAKAM напиша:
Mojot najdolg seks bil 17ipol saati
a mojot najkratok bil : 1ipol saat
sto znaci deka ... se obiduvam da napravam mnogu pogolemi rekordi!ajde bide te mi pozdraveni
Shto si ti ultramaratonec ?

mene najkratkiot seks mi bil prviot seks okolu 15 minuti , a poledniot okolu 40 minuti bez pauzi.

ABE VAKA: NAJKRATKO NE MOZEV DA IZDRZAM BESE PRVIOT PAT OSUM MINUTI A INACE NAJDOLGO BESE SO DVOCIFRENI BROJKI AMA NE GLEDAV NA SAAT> PA OTPRILIKA OKOLU DVAESET I PET MINUTI> VO DOBRA FORMA SUM NEMA SO

[Напомена од FortunE: во иднина пишувај со мали букви, исклучи CapsLock]

najdolgiot 8 saati, 5 saati ja molev da se soblece,1 saat se tusiravme,saat ipol mi go smukase za da mi ripne nogo bese grozna i pola saat mamata.... :bip:

најкратко 10 минути, а најдолго (па и не е нешто многу долго) нешто повеќе од 2 часа

А предиграта се смета? Ако е со предигра, и краткиот долго трае. Па ако сметаме и времето поминато додека ја смуваш... :icon_lol:

hmm...najkratkiot, pojama neam ne meram vreme, no aj, about 10-15min., a najdolgiot....hmm....pocna sabajle,sea praam pus pauza,a koa ke zavrsi ke presmetam pa togas ke pisam :) ,aj mi zavrsi pauzata, idam ja :) :) :)

samo sto pocnav nemase ni 2 sekundi dojde drugar mi i me prekina
IZGLEDA GO DRZAM REKORDOT

А ја цени некој искреноста на постовиве??
Као прво ни на крај памет не ми доаѓа да пуштам штоперица, стварно безвезе
У такви екстра моменти ја да глеам на саат...пффффффффф

Најкраток 10 минути ама најбољи беше тој!!!А најдолг 45-50 мин не знам што ми беше не можев да свр*ам!:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom