Вашиот најдолг и најкраток секс

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
најкраткиот помалце од 2 мин:pehar: ,а најдолгиот неко...3 саата:je:

Најдолгиот ми трае мене цел живот ебаве - кој стигне ме дупи!!! А најкраткиот ми бил со жена (кога експериментирав) и решив да сфршам оти ми беше ич неубаво. Отприлика две минути :icon_roll

Најкраткиот ... што знам, кратко многу, а најдолгиот ... нема да кажам дека ќе ми љубоморите, иако планирам да го дуплирам минимум:kez:

најкраткиот 2 мин. катастрофално, па една мин ти треба да се соблечеш :(
најдолгиот ухуууу многу...денови се во прашање ( ако се рачуна пауза со мазење, дремење, љубакање, јадење, лигавење и тоа се во кревет)...одамна немам време за вакво уживање...

Најкраткиот отприлика 2-3 минути (а сепак ми беше еден од најубавите)........ најдолгиот околу 15 саати (крати паузи на секоја тура...лижења...пиење вода и тнт...иначе за да бидам посигурен се јавив и ја прашав:icon_lol: )..... интересното е тоа што и двете ситуации ми се оствариле со истата девојка. :pehar:

Најкраткиот 10тина минути, најдолгиот 4 саати.. морав да си одам дома за да не ме фатат баба ми и дедо ми (Битола бев), ама сабајлето пак ми рекоа дека "многу сум се задржал на компјутери, а сум рекол 2-3 саати ќе сум седел" (=

Еј од коа го дадов првото мислење на оваа тема ми се измени едно од тие НАЈ ама не кажувам кое хаха

Најкраткото сексуално искуство ми се случило повеќе пати и траело 3-4 минути а најдолгото според тоа што кажавте со мали прекини ми траело околу три дена.:icon_cool

5 минути најкраткиот.
најдолгиот... почнав пред 2 месеци и уште немам прекинато.
брб, на кратка пауза бев!

патем, нека одговори и Офчар на темава.
Ајде момче, сега е моментот. :icon_lol:
Поздрав.

ај бе, нек ви биде, најкусото ваљда појќе од минута, фор д рекорд - две, најдолгото.. шо знам.. сат? сат и пол? не бе, 45 минути.

послем ме стегна серка и ја дур да се исерам типката си беше отишла така да партиајта беше службено прекината :(

Офчар напиша:
невин сум ја.. :(

Ај ќе ве молам станете сериозни Офчар, бидејќи во спротивно ќе бидам приморан да ви бришам постови...

Најкраткиот и најдолгиот секс ми се случија еден после друг и никогаш повторно не се повторија ни едниот ни другиот. Толку бев напален на женската, што мислам дека сексот не ми траеше ни цела минута, се на се неколку пати го ставив и извадив. Успеав да ја убедам девојката дека било случајно. Инаку првпат бев со неа, јас без обврски, таа во швалерај. Се одморивме 15 тина минути и после ја продолживме работата. Вториот пат истата вечер беше арапски. После околу 5 цели часа секс ни мене нозе ме држеа, ни таа можеше да седне. И двајцата бевме преморени. Станавме се истуширавме и си легнавме да отспиеме. Понатаму мислам дека сексот просечно ни траеше по околу 30-40 мин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom