Вашиот најдолг и најкраток секс

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Најкраткиот околу 5 минути, најдолгиот 2 часа и кусур.
Траело и подолго ако има уште 1-2 тури, ама говориме за секс без свршување, така?

Значи, најкраткиот ми беше првиот пат... Најдолгиот ми бил нешто повеќе од два часа. После цели коленици ми беа изљуштени, бев преморен, ми трепереа нозете и испив околу 2 литри пепси.

иначе ја да кажам накратко десетина минути а најдолго 2-3 саати ако сум малце и пивнал алкохол може и да потрае малку повеке

Acid напиша:
Најкраткиот околу 5 минути, најдолгиот 2 часа и кусур.
Траело и подолго ако има уште 1-2 тури, ама говориме за секс без свршување, така?

Значи, најкраткиот ми беше првиот пат... Најдолгиот ми бил нешто повеќе од два часа. После цели коленици ми беа изљуштени, бев преморен, ми трепереа нозете и испив околу 2 литри пепси.

Не, говориме за секс ин џенерал, не без свршување... Шо има везе ако свршам ако не престанам со секс (сексот не е само пенетрација) и ако продужам после... Нормално, при долг секс, дозволени се мали паузи за дремење, јадење спиење, а и “свиткување по една“ како кај вицешампионот.

Dolphin напиша:
Не, говориме за секс ин џенерал, не без свршување... Шо има везе ако свршам ако не престанам со секс (сексот не е само пенетрација) и ако продужам после... Нормално, при долг секс, дозволени се мали паузи за дремење, јадење спиење, а и “свиткување по една“ како кај вицешампионот.
Секс ин џенерал?

Па од 13 до 20 часот негде... Нормално, имаше и малку „технички“, но неопходни прекини. Е после тоа, навистина осетив презаситеност и паузирав некои 10 дена.

ја неможам да кажам инџенерал од шо ми беше убаво не видех колку беше саатот коа последен пат направииме пауза знам само дека во 22 веке бееме у кревет а никогаш не ми текна да погледнам у саат знам само последната пауза дека некој заспа па од изнемоштеност морав и јас да заспијам

Најкраткиот ми беше еден момент(мноооооогу краток момент),дури не знам ни дали може тоа да се нарече секс,онака стај и ооооооо,нешо ми беше љут другар ми ама му помина,ама затоа наредните два дена наплатив за се.
Заклучок-најкраток-1.23 мин.
-најдолг (рачунајки ги и почивките) 2 дена

Najkratok seks okli 4-5 min a najdolg od 11pm do 5:30 am ....somnogu kratki pauzi od edna cigara :)

Најкратко - 3-4 минути.
Најдолго, некаде околу 10-тина часа со мали прекини (мора човек да јаде нешто...)

Инаку, без станување, околу саат-саат и пол.

Најкратко за 2-3 минути, најдолго ако цениме според критериумите на Dolphin 2 дена!

Najkratkiot okolu 5-10 min a najdolgo sto znam otprilika 2 saati negde

Секс ин џенерал. Јак термин.

Најкраткиот:Квики од десеттина минути. Нешто како добро утро драга.
Најдолгиот: половина деноноќие. Млади, неуморни. На крајот, не беше до сексот веќе туку до издржливоста.

pa so znam...mislam deka najkratkiot dosega mi bil saat i pol...a najdolgiot edno tri i pol....

najkratkiot otprilika 5 minuti da se svrshi a najdolgiot :icon_lol: 2 ipol saata :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom