VeS
.
- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 4.749
- Поени од реакции
- 2.355
Едната воопшто не ни ја запознав, умре пред да се родам. А баш многу сакам да ја знаев зошто некогаш ми викаат дека сум била многу тврдоглава како неа.
Другата баба најмногу си ја сакам. Најработливата жена шо постои,не е возможно да седи мирно..мора или нешо да работи или да шета(е ова со шетањево дефинитивно од неа го имам наследено
). Интересно е кога ќе фати со другаркине да трачари како Петко се скарал со жената и ја избркал од дома или на Митра и загорело јадењето и сите мислеле дека и се запалила шталата.
Никогаш од прва името не ми го има погодено
прво ми вика Јасмина, па после Весна ...
Се сеќавам пред пола година некаде кога бев последно таму едни двајца заљубени :wub: се муваја пред нејзинана куќа и им излезе баба ми и им вика : "Доста ми се шљакате пред куќа си имате кревет таму ојте си"
Све разбира и многу сакам кога ќе ми кажува некои си тогаш измислени приказни
Другата баба најмногу си ја сакам. Најработливата жена шо постои,не е возможно да седи мирно..мора или нешо да работи или да шета(е ова со шетањево дефинитивно од неа го имам наследено

Никогаш од прва името не ми го има погодено

Се сеќавам пред пола година некаде кога бев последно таму едни двајца заљубени :wub: се муваја пред нејзинана куќа и им излезе баба ми и им вика : "Доста ми се шљакате пред куќа си имате кревет таму ојте си"

Све разбира и многу сакам кога ќе ми кажува некои си тогаш измислени приказни