US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Nishikori-Smyczek американецот да земе сет 1.75 според мене поклон а исто така -2.5 хендикеп во сетови имаат и Чилич со Брандс и Алмагро со Печнер , мислам дека и тука ке има повеќе од 3 сета , а мислам дека е можно и Тсонга и Бердих да загубат по еден сет
Nishikori ќе губи денес имам некое претчувство :)

Федерер кое време игра денес? На лајвскор пишуе у 23:00. Ќе да е локално тоа, а по наше 5 саат сабајле ќе му дојде така?

Tsonga и повеќе од 1 може да изгуби а за Јапанецот не знам , јас мислам дека ќе биде убедлив.:cautious:

01:00 би требало да игра али се зависи од другиве како ќе играат пред 03:00 не би требало да биде!

^Федекс би требал да почне околу 1:15 после полноќ,тој го отвара вечерниот програм на Артур Еш,а потоа играат Кербер-В.Вилиамс.

Федерер игра од 01:00, а Венус и Кербер од 03:00, ќе биде одличен меч тоа.
Иначе Нишикори денес ќе си тепа, неможе Смичек да го тепа Јапонецот кој е во одлична форма, максимум еден сет му давам.
Лопез ќе биде интересна со Андухар, Пабло игра добар тенис моментално, а од жениве мислам дека Иванович може да изгуби. Многу нестабилна ми е некако, а Арвидсон е тенисерка која мава доста снажно така да можно е Ана да си има проблеми со неа.

Цонга губи 2:1, ке треба многу да се помачи да ја врти,Клизан игра одлично,Алмагро го доби Печнер во 5 сета,а Андухар е на добар пат да ја сврти против Фелисиано,од 0:2,сеа е 2:2 во петиот сет води Андухар 2:1 има и брејк предност.

Толку натпревари ги свртеа од 2-0 на 2-3 што сериозно ми станаа сомнителни. Неко меџу нама није наш...

Еј стварно, ниеден Грен Слем до сега не бил ваков со волку пресврти. Мислам дека и скоро да нема меч што е завршен во три сета, освен четири фаворити кои сега за сега лесно со 3-0 ги добиваа мечевите. Нешто се дешава оваа година на УС Опен :)

AAAAAAAAAAAAAA Глупиот Чилич ама ме изнервира -35 го имам, ги зема првите два сета, во третиот имаше 3-4 брејк шанси не искористи, овој Брендс првата брејк шанса и ја искористи и го зема сетот. Да изгуби !

AAAAAAAAAAAAAA Глупиот Чилич ама ме изнервира -35 го имам, ги зема првите два сета, во третиот имаше 3-4 брејк шанси не искористи, овој Брендс првата брејк шанса и ја искористи и го зема сетот. Да изгуби !

Какво губење.... а не е далеку 2-2 е во сетови, може и тој да изгуби по пресврт, страшно.

Фиш пред победа после негатива од 0-2, е веќе е премногу ова.

Искрено, ако мислите дека се мести, поарно не губите 4-5 саати да глеате како се префрла топчето од една страна на друга.(y)

Искрено, ако мислите дека се мести, поарно не губите 4-5 саати да глеате како се префрла топчето од една страна на друга.(y)

Можеби не сите, ама 1 од 5 меча да речиме што завршува така е сигурно наместен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom