US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку сум прост ! Реков дека Плишкова нема кај да бега во следното коло и еве изгуби во 2 сета 6-4 6-4. Ама ете не ке ја играш ке влезе 3 коеф :mad:
бтв ајде Muller до победа !

хахаахаха предаде Кукушкин браво мајсторе, барем 1 коеф ми се рачуна.:D
--- надополнето: 29 август 2012 во 21:09 ---
Еве го и Иснер за сите што го чекаа +:D.

Е ова е прав US Open, да има драми, јас лично уживав во сите мечеви до сега. Моментално гледам Гулбис - Хас, се врати Гулбис од 0-2 и брејк негатива, сега е 3-6 4-6 6-4 1-0. Идемо Гулбис :D

Знаев дека тој меч ќе има возбудувања, овој Хас е во добра форма оваа година, а Гулбис ако му е денот и ако му се игра пружа баш добар отпор.

Знаев дека тој меч ќе има возбудувања, овој Хас е во добра форма оваа година, а Гулбис ако му е денот и ако му се игра пружа баш добар отпор.

Е ела погоди го кога му се игра, плева од пари се неговите родители.

Моментално е 3-6 4-6 6-4 7-5 1-0.
--- надополнето: 29 август 2012 во 23:45 ---
Ја чекам само Барса за пари и сум голем навивач на Барса, ама нема шанси да ја гледам при ваков меч.

Гулбис - Хас 3-6 4-6 6-4 7-5 4-3* (30 0*)

Блиску до брејк е Гулбис, идемооооооооооооооооооо.

Каков Гулбис, разгалена мамина маза- идиот - сноб. GOGOGO Хас!!!!!!!!!!!

краааааааааааааааааааааааааааааај ! 3-6 4-6 6-4 7-5 6-3

Респект за Гулбис, бидејќи е ѕвер, ужива во животот и понекогаш ги мети фаворитите. А ова беше како шлаг на торта, секоја му чест. За неколку минути меч топката преку видео ќе ја објавам :)

Голема загуба за тенисот е секогаш кога лик (идиот) како Гулбис ќе победи легенда како Хас.

Па легенда е, 7-6 7-5 4-3* (40 30*) против Федерер прокоцка, всушност и искусен е од 0-2 да губи, еве му и денес исто сценарио :)

Овој Гулбис уште кога плачеше во Македонија кога играше Дејвис Куп (кога ИЗГУБИ) , теренот не му чинеше , има огромен ИКС од мене , цел е пречкртан . На челото му пишува дека е галено детиште.Не знам како го симпатишете :) .

Клајстерс поразена :( . Крај на кариерата . Респект легендо !

Овој Гулбис уште кога плачеше во Македонија кога играше Дејвис Куп (кога ИЗГУБИ) , теренот не му чинеше , има огромен ИКС од мене , цел е пречкртан . На челото му пишува дека е галено детиште.Не знам како го симпатишете :) .

Клајстерс поразена :( . Крај на кариерата . Респект легендо !

Клајстерс нема да игра повеќе?

Па легенда е, 7-6 7-5 4-3* (40 30*) против Федерер прокоцка, всушност и искусен е од 0-2 да губи, еве му и денес исто сценарио :)

Преморен е Хас, иначе него вакви испади не му се случуваат, ииграше многу тенис во последно време а во години е.

Ким Клајстерс и официјално завршува со професионалната тениска кариера. Секоја чест легендо, прав пример за младите како треба да изгледа еден врвен спортист. :cuc::cuc:
А за денешните натпревари само ќе кажам дека Јужњи е најретардираниот тенисер на планетата земја, а и пошироко, толку!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom